Karin Vendelbosch, 36 Jaar

"Ik weeg nu minder dan op mijn huwelijksdag!*"

Echt slank ben ik nooit geweest. In de aanloop naar mijn huwelijk stapte ik over op een andere pil en daar kwam ik van aan. Nadat onze zoon en dochter geboren waren kwamen er nog wat kilo’s bij en vond ik mezelf echt te zwaar.

Diverse malen heb ik geprobeerd er wat aan te doen, dan vermagerde ik een paar kilo en dan liet ik het weer gaan.

In de zomer van 2017 ben ik gaan praten bij een PowerSlim center bij mij in de buurt, want ik zag zulke mooie resultaten met PowerSlim. Maar ik twijfelde: ik houd niet zo van groente, ik griezel van muesli en bruin brood. Ik nam me voor om het zelf nog eens te proberen.

Vier maanden later was mijn gewicht nog hetzelfde en ik inmiddels zwaar ongelukkig. Ik had last van stress en voelde me niet fit. Ik heb toen nog eens een gesprek aangevraagd bij het PowerSlim center. Ik vertelde mijn coach wat ik niet lustte en zo hebben we samen, rekening houdend met mijn voorkeuren, een eetschema opgesteld.

Achteraf denk ik: ‘Waarom heb ik me druk gemaakt?’. Er zijn zoveel lekkere producten. De toast, noodles en wraps maken van de maaltijden een feestje. Mijn coach zat ermee dat ik weinig groenten lust. Ze drong er op aan dat ik wekelijks één nieuwe groente zou proberen en vond dat ik open moest staan voor nieuwe smaken en structuren. Hierdoor ben ik sommige groenten wel gaan waarderen. De tussendoortjes zijn geweldig en ook hiermee kon ik goed afwisselen.

Ik ben zo’n 18 kilo vermagerd en dat voelt goed. Mijn kleding staat weer leuk, ik heb meer zelfvertrouwen en kan (daardoor?) stress beter hanteren. Ik ben een gelukkig mens!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer