Susy Pluys, 50 Jaar uit Herentals

"Ik weet nu dat koolhydraatarm eten ook heel lekker is!*"

Al sinds de geboorte van mijn zoon (meer dan 20 jaar geleden) was mijn gewicht best een moeilijk punt. Toen ik afgelopen jaar de weegschaal nog verder zag stijgen, besloot ik op zoek te gaan naar hulp. Ik was toen net een periode meer thuis geweest door omstandigheden en ja, dan knabbelde ik al eens iets extra. Ik voelde me niet langer goed in mijn vel.

Toen ik klaar was om weer voltijds te gaan werken, nam ik ook een PowerSlim coach onder de arm, Wenneke, zij is diëtiste in Olen. Bij Wenneke toegekomen was er eerst een verkennend gesprek, vrijblijvend. Maar ik wist dat dít de stap was die ik moest zetten. Daarna werd ik wekelijks opgevolgd, tijdens dat consult kon ik alle vragen stellen en kreeg ik extra tips en coaching. Die opvolging was trouwens inclusief bij het programma, dus géén extra kost. Met veel plezier maakte ik er dan ook wekelijks gebruik van.

Tijdens die sessies gingen we ook dieper in op mijn valkuilen. En dus niet alleen op wát moet ik eten of net niet eten, maar ook op de ‘waarom’ en ‘hoe kan het anders’ van eetgedrag.

Week na week zag ik de weegschaal mooi dalen. En mijn doel om 12 tot 15kg te vermageren, bereikte ik zonder al te veel obstakels. Straffer nog, zonder al te veel moeite verloor ik meer dan 17kg!

En dat terwijl ik ontdekte dat koolhydraatarm eten ook héél erg lekker is! Ik leerde waar koolhydraten in zitten, en wat past in een gezonde voeding en wat niet. Mijn lichaam had ook steeds minder behoefte aan zoetigheid. De ‘zin’ in koekjes nam af!

Het zal je niet verbazen dat ik me beter in mijn vel voel. Hoe kan dat ook anders, met een BMI die maar liefst 7 eenheden lager ligt! Bovendien is mijn lichaamssamenstelling ook veel beter, het vetpercentage is lager en mijn spiermassa heb ik mooi behouden.

Ondertussen houd ik dit gewicht ook al maanden. Ook tijdens die moeilijke zomermaanden vol terrasjes, BBQ’s en ijsjes. Die waren nu niet zo moeilijk. Mijn gewicht bleef precies waar het moet zijn, omdat ik nu weet hoe ik dat moet doen én daar word ik ook nog bij begeleid. Want dat is het mooie, bij Wenneke is er ook voldoende aandacht en coaching bij gewichtsbehoud.

Tenslotte ben ik die kilo’s niet kwijtgespeeld om die er weer bij te laten komen. Nee, Wenneke leert me hoe ik dit nu kan behouden!

Wendy
Coach van Susy

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer