Paula, 57 Jaar

"Ik weet nu hoe ik op gewicht blijf!*"

Nieuwsgierig geworden door een lieve vriendin die in mijn ogen heel spontaan maar liefst 20 kilo afslankte, ontfutselde ik haar geheim: PowerSlim. Ik trok de stoute schoenen aan en maakte een afspraak met een coach bij mij in de buurt. Ik koos ervoor om na de zomer te starten zodat ik niks hoefde te missen tijdens mijn vakantie. 

Mijn PowerSlim coach ontving me hartelijk en ik mocht al mijn twijfels spuien: ‘Is het wel iets voor mij?’. Ik heb veel fysieke ongemakken en een culinair weekend met vrienden in het verschiet, ‘Moet ik niet daarna beginnen?’. ‘Nee’ zei mijn coach beslist, je kunt beter nu beginnen en je zult zien dat je meteen resultaat boekt. Ik moet zeggen, door de kookboeken en uitleg wat ik inderdaad vastbesloten om direct te beginnen. En tegen het bewuste vriendenweekend was ik al 4,5 kilo kwijt! In 2 weken!

Ik ben nu 8 maanden verder en ben 15 kilo kwijtgeraakt. Het ging bij mij relatief langzaam maar het bevalt me prima. Het mooiste voor mij aan deze methode is dat mijn hongersignaal in mijn hoofd, dat mij al sinds mijn prille jeugd achtervolgt, nu het zwijgen is opgelegd. Geen honger en de kilo’s vliegen eraf. Ik wil mijn coach bedanken voor alle lieve, bemoedigende woorden en technische uitleg. Ik weet nu wat ik wil wegen en hoe ik op dit gewicht blijf, eindelijk!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 37 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 58 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer