Paula, 57 Jaar

"Ik weet nu hoe ik op gewicht blijf!*"

Nieuwsgierig geworden door een lieve vriendin die in mijn ogen heel spontaan maar liefst 20 kilo afslankte, ontfutselde ik haar geheim: PowerSlim. Ik trok de stoute schoenen aan en maakte een afspraak met een coach bij mij in de buurt. Ik koos ervoor om na de zomer te starten zodat ik niks hoefde te missen tijdens mijn vakantie. 

Mijn PowerSlim coach ontving me hartelijk en ik mocht al mijn twijfels spuien: ‘Is het wel iets voor mij?’. Ik heb veel fysieke ongemakken en een culinair weekend met vrienden in het verschiet, ‘Moet ik niet daarna beginnen?’. ‘Nee’ zei mijn coach beslist, je kunt beter nu beginnen en je zult zien dat je meteen resultaat boekt. Ik moet zeggen, door de kookboeken en uitleg wat ik inderdaad vastbesloten om direct te beginnen. En tegen het bewuste vriendenweekend was ik al 4,5 kilo kwijt! In 2 weken!

Ik ben nu 8 maanden verder en ben 15 kilo kwijtgeraakt. Het ging bij mij relatief langzaam maar het bevalt me prima. Het mooiste voor mij aan deze methode is dat mijn hongersignaal in mijn hoofd, dat mij al sinds mijn prille jeugd achtervolgt, nu het zwijgen is opgelegd. Geen honger en de kilo’s vliegen eraf. Ik wil mijn coach bedanken voor alle lieve, bemoedigende woorden en technische uitleg. Ik weet nu wat ik wil wegen en hoe ik op dit gewicht blijf, eindelijk!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer