Esther Klijnen, 50 Jaar

"Ik weet zeker dat ik dit ook ga volhouden!*"

In de zomer merkte ik dat ik het vervelend vond om in een korte broek rond te lopen, laat staan in bikini. Dat was het moment dat ik besloot dat er iets moest veranderen. Na de zomer ben ik dan ook op zoek gegaan naar een manier om lekkerder in mijn vel te zitten.

Ik ben begonnen met sporten bij een PowerSlim center bij mij in de buurt waardoor ik me al wat beter ging voelen. Ik had aangegeven dat ik graag 20 kilo wilde vermageren, maar om optimaal in mijn vel te zitten wist ik dat ik daarvoor ook iets moest doen aan mijn voedingspatroon. Ik maakte een afspraak met mijn coach en zij vertelde mij over het PowerSlim programma. Dat sprak me erg aan en ik ben dan ook direct het PowerSlim programma gaan volgen.

Ik was bang dat ik nog maar heel weinig mocht eten, maar gelukkig mag je bij PowerSlim gewoon 3 maaltijden per dag én 3 tussendoortjes. Daardoor kon ik het goed volhouden.

Ik viel eindelijk de gewenste kilo’s af. Niet alleen qua kilo’s val je af maar ook je vetpercentage gaat omlaag. Ik voelde me ook zalig en zat prettiger in mijn vel. Het PowerSlim programma is me erg goed bevallen, de producten waren erg lekker maar vooral de begeleiding van mijn coach was super. Bij haar kon ik altijd terecht voor tips en een steuntje in de rug. Het was dus helemaal niet zwaar en ik zag mijn einddoel al snel dichterbij komen. Dat motiveerde me om door te zetten.

Nu voel ik me weer heel goed en draag ik graag jurkjes en korte broeken. Al bijna een half jaar zit ik weer heerlijk in mijn vel en ik weet zeker dat ik dit ook vol ga houden. Doordat ik blijf sporten en bewegen én omdat ik nu de producten van PowerSlim Balance gebruik, om zoals het woord al zegt, in balans te blijven.

Ik kan PowerSlim voor iedereen aanraden. Je moet er wel iets voor over hebben maar het resultaat is er dan ook naar. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer