Amy Hagg, 23 Jaar

"Ik wil graag een inspiratiebron zijn voor anderen*"

Hallo, ik ben Amy en 22 jaar oud. Ik woon nog thuis bij mijn ouders en heb een relatie met mijn lieve vriend. Mijn grote passie is paardrijden. Dat doe ik nu 13 jaar.

Voordat ik aan mijn PowerSlim avontuur begon, heb ik naar mijn idee van alles geprobeerd. Zonder succes. Daardoor werd ik zelf heel erg onzeker en depressief, en zag ik het soms even niet meer zitten.

Ik baalde heel erg van mezelf. Hoewel ik nog maar heel jong ben, 22 jaar, besloot ik om er wat aan te doen. In het begin vond ik het wel heel spannend, maar ik besefte dat het nu moest gebeuren. Ik was gewoonweg niet gelukkig zo.

Met het paardrijden rijd ik ook in een carrouselgroep met 11 andere leuke meiden. Daarbij dragen we allemaal dezelfde jasjes. Ik had het jasje met de grootste maat. Dat vond ik niet heel prettig, maar ik kon er mee leven. Daarna kwamen er steeds meer kilo’s bij. Op de dag van de wedstrijd voor de carrousel paste het jasje net dicht en ik was bang dat de knopen zelfs los zouden schieten. Ik voelde me heel verdrietig.

En dus besloot ik om hulp in te schakelen. Zo maakte ik een kennismakingsgesprek bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ze heeft mij het hele PowerSlim programma uitgelegd en ik voelde mij heel prettig bij haar. Ik ben begonnen met het starterspakket. Toen de eerste 8 dagen voorbij waren was ik razend enthousiast. Ik zag al snel veel resultaat! Ik moest wel even wennen aan de producten. In het begin vond ik het soms lastig om te kijken wat ik moest klaar maken, maar later ging dat steeds beter. De recepten zijn heel snel en makkelijk klaar te maken. Als je eenmaal je draai hebt gevonden gaat het steeds makkelijker.

Ook het contact met mijn PowerSlim coach vond ik heel prettig, maar ik kreeg ik ook veel hulp van mijn familie tijdens het PowerSlimmen. Op een gegeven moment besloot mijn moeder zelfs om met mij mee te doen. Mijn moeder wilde graag ook vermageren en zag dat het bij mij zo goed ging, dat ze besloot om ook het PowerSlim programma te gaan volgen. Zo was ik een inspiratie voor haar en voor mij was het een goede steun. Ik vond het heel fijn dat ik dit samen met mijn moeder kon doen. 

Afgelopen zomer ben ik zelf voor het eerst met mijn vriend op vakantie geweest naar Turkije, bij een all-inclusive resort. Zelfs daar kon ik makkelijk op mijn eten letten waardoor het voor eerst mee viel met de kilo’s toen ik thuis kwam. Toen ik weer thuis was heb ik de draad snel weer opgepakt met hulp van mijn coach.

Nu na een aantal maanden ben ik al 23 kilo afgevallen. Ik krijg een heleboel leuke reacties! Dat geeft mij zoveel meer zelfvertrouwen. Sommige mensen herkennen mij niet meer, maar mijn kledingmaat is dan ook 4 keer kleiner. Ik durf zelfs weer in bikini. Tot een paar maanden geleden had ik nooit gedacht dat ik ooit in een broek maat S zou passen, maar dat is nu gelukt! Dat geeft heel veel power en zorgt ervoor dat ik heel gemotiveerd blijf om deze levensstijl vol te houden. Ik ben ook niet meer bang voor feestjes, weekendjes weg of vakanties want ik weet dat ik me ook daar aan mijn gezonde levensstijl kan houden.

Ik ben zelfverzekerder en durf meer uitdagende, nieuwe beslissingen te nemen. Zo wil ik graag een inspiratiebron vormen voor veel meer andere jongere meisjes/vrouwen en mannen en hoop ik dat ook anderen weer net zoveel zelfvertrouwen (terug) krijgen!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer