Cyrelle den Hartog 52 Jaar

Ik wil ons eetpatroon blijvend koolhydraatarm houden, want ik voel me super!*

Een jaar geleden, op zondagochtend 30 april 2017, kreeg mijn man een (klein) hartinfarct. Dat wisten we op dat moment niet. Terwijl we samen zaten te wachten op de uitslagen van allerlei tests die hij had ondergaan in het ziekenhuis, zeiden we tegen elkaar: ‘Wat ze ook vinden, ze gaan ook zeggen dat je moet vermageren en dat geldt voor ons allebei.’ Dat wisten we natuurlijk best maar verder dan een halfslachtige poging om minder te snoepen, waren we niet gekomen.

Terwijl ik ’s avonds alleen thuis zat na een pittige dag in het ziekenhuis waar hij gelijk gedotterd was, at ik nog een zak chocoladepinda’s leeg…

Maar toen hij na een paar dagen thuis kwam, zijn we samen begonnen met (veel) minder snoepen. Toen dat resulteerde in een lager getal op de weegschaal kreeg ik de smaak te pakken. Zijn hartinfarct was ‘mijn knop die omgezet werd’. Ik ging me verdiepen in gezonder eten en ik zette door wat betreft het snoepen, af en toe wat lekkers maar met mate. Tot begin december raakte ik zo 15 kilo kwijt. December was lastig, veel verleidingen en ik kwam weer ruim een kilo aan. Die ging er in januari wel af, maar het proces stagneerde een beetje en ik kreeg het niet weer op gang.

Toen hoorde ik dat een PowerSlim center bij mij in de buurt een nieuwe coach zocht. Ik gaf aan dat ik wel interesse had en heb een dag meegelopen. Ik vond het werk heel erg leuk. Ik kreeg een 3 dagen proefpakket mee van PowerSlim met het idee om het programma te gaan volgen. In die drie dagen besloot ik de baan te accepteren én te gaan PowerSlimmen!

Het programma is makkelijk te volgen en goed vol te houden! Ik heb geen honger gehad en, hoewel ik absoluut geen keukenprinses ben, waren de recepten uit het kookboek snel te bereiden, makkelijk in te passen met mijn gezin en ook nog eens heel lekker! Bijkomend voordeel is dat mijn man ook meeprofiteert van die koolhydraatarme maaltijden.

En nu, 3 maanden later, ben ik nog eens 16 kilo kwijt en op mijn streefgewicht! Dat had ik een jaar geleden echt niet voor mogelijk gehouden. Afgelopen weekend heb ik boodschappen in huis gehaald om aan de slag te gaan met recepten uit het Balance kookboek van Power Slim. Ik heb ook echt zin om die recepten uit te proberen. Ze gaan me helpen dit gewicht vast te houden en ik twijfel er niet aan dat ze net zo lekker zijn als de recepten uit het eerste kookboek. Zo wil ik ons eetpatroon blijvend koolhydraatarm houden want ik voel me super en dat gevoel wil ik nooit meer kwijt!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Liesbeth Wouters , 33 jaar uit Geel "Dit wordt mijn zomer!* "

Dit patroon heb ik nog altijd en ga ik ook behouden. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik kan eten en hoeveel koolhydraten ik ongeveer kan nemen. Mijn coach heeft me ook geleerd om etiketten te lezen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Catharina Postma , 34 jaar "Ik ben nu ook zelf PowerSlim coach geworden!* "

Mijn coach heeft me nog een jaar lang nabegeleiding gegeven en mij hierin ondersteunt. Daarnaast ben ik nu ook zelf PowerSlim coach geworden!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer