Antoinette Dekker, 41 Jaar

"Ik wilde een voorbeeld zijn voor mijn dochtertje*"

Mijn naam is Antoinette Dekker en ik heb PowerSlim programma gevolgd bij een center bij mij in de buurt. Ik ben daarmee 36 kilo vermagerd en ik ben nu weer mezelf!

Ik was dieetmoe. Na jarenlang jojoën, een intensief IVF traject en de geboorte van onze dochter had ik geen zin meer in de strijd tegen de kilo’s. Met als gevolg nóg meer overtollige kilo’s. Ik had geen energie meer, alles was me teveel en ik was bang voor ieder pijntje dat ik voelde. Toen ik niet eens meer een rondje door de winkelstraat kon lopen zonder lichamelijke klachten heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik bij een PowerSlim center binnengestapt. Ik wilde gezonder leven, een voorbeeld zijn voor mijn dochtertje. Met haar in attracties kunnen, haar kunnen leren fietsen en bovenal zien opgroeien! Tijdens de intake met mijn coach voelde het gelijk goed. Het werd duidelijk dat ik de juiste beslissing had genomen en zonder mij de les te lezen, maar door te focussen op mijn doel ben ik de volgende dag gestart met het programma. Ik schrok best toen ik de porties zag, deze leken me erg klein, maar al vanaf het begin bleek dat ik er echt genoeg aan had! Afvallen zonder honger, het bestaat!

Na de eerste week kon ik zelf mijn menu’s samenstellen en kiezen wat ik lekker en praktisch vond. In het kookboek staan lekkere en makkelijke recepten. Voor elk moment is er wel een passend product. Uit eten? Dan neem ik eerst een ready to go drank. Chinees? Dan kook ik PowerSlim noodles. Gebakmoment? Dan kies is voor de chocolade wafel. Feestje? Dan neem ik een zakje chips.

Gedurende het traject is niet alleen mijn manier van eten veranderd, ook de inhoud van de voorraadkast en koelkast is anders geworden. Dat is voor mij de kracht van PowerSlim. Stukje bij beetje word je begeleid naar een gezond eetpatroon, wat vervolgens ook vol te houden is. Ik ben inmiddels bezig met fase 2C en ik ben ervan overtuigd dat ik dit vol kan houden. Dankzij de goede begeleiding van mijn PowerSlim coaches zit ik heerlijk in mijn vel en ben ik weer mezelf!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer