Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Antoinette Dekker, 40 Jaar

"Ik wilde een voorbeeld zijn voor mijn dochtertje*"

Mijn naam is Antoinette Dekker en ik heb PowerSlim programma gevolgd bij een center bij mij in de buurt. Ik ben daarmee 36 kilo vermagerd en ik ben nu weer mezelf!

Ik was dieetmoe. Na jarenlang jojoën, een intensief IVF traject en de geboorte van onze dochter had ik geen zin meer in de strijd tegen de kilo’s. Met als gevolg nóg meer overtollige kilo’s. Ik had geen energie meer, alles was me teveel en ik was bang voor ieder pijntje dat ik voelde. Toen ik niet eens meer een rondje door de winkelstraat kon lopen zonder lichamelijke klachten heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik bij een PowerSlim center binnengestapt. Ik wilde gezonder leven, een voorbeeld zijn voor mijn dochtertje. Met haar in attracties kunnen, haar kunnen leren fietsen en bovenal zien opgroeien! Tijdens de intake met mijn coach voelde het gelijk goed. Het werd duidelijk dat ik de juiste beslissing had genomen en zonder mij de les te lezen, maar door te focussen op mijn doel ben ik de volgende dag gestart met het programma. Ik schrok best toen ik de porties zag, deze leken me erg klein, maar al vanaf het begin bleek dat ik er echt genoeg aan had! Afvallen zonder honger, het bestaat!

Na de eerste week kon ik zelf mijn menu’s samenstellen en kiezen wat ik lekker en praktisch vond. In het kookboek staan lekkere en makkelijke recepten. Voor elk moment is er wel een passend product. Uit eten? Dan neem ik eerst een ready to go drank. Chinees? Dan kook ik PowerSlim noodles. Gebakmoment? Dan kies is voor de chocolade wafel. Feestje? Dan neem ik een zakje chips.

Gedurende het traject is niet alleen mijn manier van eten veranderd, ook de inhoud van de voorraadkast en koelkast is anders geworden. Dat is voor mij de kracht van PowerSlim. Stukje bij beetje word je begeleid naar een gezond eetpatroon, wat vervolgens ook vol te houden is. Ik ben inmiddels bezig met fase 2C en ik ben ervan overtuigd dat ik dit vol kan houden. Dankzij de goede begeleiding van mijn PowerSlim coaches zit ik heerlijk in mijn vel en ben ik weer mezelf!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer