Annemarie Pijpers, 64 Jaar

"Ik wilde graag op een gezonde manier mijn streefgewicht behalen*"

Het ging helemaal de verkeerde kant op met mijn gewicht. Door mijn overgewicht had ik geen energie meer en had ik een te hoog cholesterolgehalte. Daarom wilde ik graag vermageren.

Op internet zag ik een PowerSlim center voorbij komen en ik ging er meer over lezen. Ik raakte al snel enthousiast en heb direct een mailtje gestuurd om een kennismakingsgesprek aan te vragen. Na dat gesprek ben ik meteen gestart en het resultaat is -20 kilo in 8 maanden!

Dat het zo goed en snel ging daar sta ik nog van te kijken. Ik heb gelukkig geen honger gehad en door de variatie aan producten was het nooit eentonig.

Ik had al zo veel diëten geprobeerd, maar allemaal met een beperkt resultaat. Bij het PowerSlim programma had ik echter meteen een goed gevoel.  Ik wilde graag op een gezonde manier mijn streefgewicht behalen en mijn cholesterolgehalte verbeteren.

Ik voel me nu veel beter in mijn vel en heb een gezonder cholesterolgehalte. Daar ben ik heel blij mee!

Ik kan iedereen die wil afvallen aanraden om een kennismakingsgesprek aan te vragen bij Super Shape. Het is fijn dat je daar elke week naar je diëtist/coach gaat en gewogen wordt. Je krijgt goede motiverende tips en eyeopeners en als je vragen hebt kun je ze altijd appen.

Begin met het starterspakket en je zal snel resultaat zien.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer