Jenneke van der Scheer, 48 Jaar

"Ik wilde mezelf weer op de kaart zetten!*"

Begin vorig jaar ben ik met het PowerSlim programma begonnen bij een center bij mij in de buurt.

De datum staat in mijn geheugen gegrift, want het was tijd voor een nieuwe start en om orde op zaken te stellen voor mezelf. Ik was met zoveel andere dingen bezig, dat ik op een gegeven moment merkte dat de tijd en aandacht voor mezelf daardoor sterk verslapte.

Toen dacht ik: “Het roer moet om! Ik wil mezelf weer op de kaart zetten.” Dat is iets wat ik heel vaak in die periode heb gedacht. Twee dingen waren voor mij heel belangrijk: ten eerste dat ik een soort dieet zocht wat bij mij zou passen. En ten tweede dat je je niks moet aantrekken van alle  (goedbedoelde) adviezen en reacties in je omgeving. Daarvoor moet je je op dat moment afsluiten en er gewoon helemaal voor gaan. Als je zover bent dat je die twee dingen kunt, dan heeft het zeker kans van slagen. Mijn keus viel absoluut op het PowerSlim programma, dit sprak me enorm aan.

Ik heb doelbewust dus voor deze manier van vermageren gekozen. Ik vond meteen de begeleiding en aandacht bij mijn PowerSlim coach zeer motiverend. Ook vond ik het een programma dat makkelijk vol te houden is en prima in te passen is in het gezinsleven. Nu ik op gewicht ben doen we dat eigenlijk nog steeds. Met PowerSlim eten we gewoon net als anders, maar alleen veel gezonder. Mijn gezin heeft er weinig van gemerkt dat ik bezig was met een afslankprogramma. Bovendien geniet ik weer veel meer van het eten.

In juni was ik al op mijn streefgewicht, ik ben 16 kilo vermagerd. Het is nu bijna een half jaar later en ik ben dat nog steeds, zelfs ondanks de vakantie! Ik ga met veel plezier nog elke maand even wegen bij mijn coach, dat is ook zo’n goede stok achter de deur. Deze gratis controles zijn een echte meerwaarde, want juist als je op gewicht bent, is het zo fijn als je deze begeleiding nog steeds krijgt.

Het PowerSlim programma heeft voor mij persoonlijk fantastisch gewerkt en ik kan het daarom echt iedereen aanraden!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Ydris Mondelaers, 33 jaar uit Tessenderlo "Ik eet lekker en koolhydraatarm mee met mijn gezin*"

Alle recepten en maaltijden waren lekker en makkelijk. En ik kon gewoon mee eten met de rest van mijn gezin.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Nathalie Deblauwe, 50 jaar uit Snellegem "Er ging een andere wereld voor me open!*"

Ik zou PowerSlim aan iedereen aanraden, zeker na de verschillende diëten die ik al had geprobeerd. Er is een andere wereld voor me open gegaan!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer