Marie-José Berende, 56 Jaar

"Ik wilde nog één poging wagen om mijn doel te bereiken*"

Ik wilde graag vermageren, want ik vond mezelf al een tijd te zwaar en had moeite met bewegen,  laat staan sporten. Toch had ik lange tijd de motivatie niet. Eerdere pogingen om af te vallen werden toch weer te snel een teleurstelling.

Op Facebook zag ik veel positieve berichten over een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik dacht: “Dit is laatste poging die ik waag, maar ik ga het proberen!”.

Ik had met mezelf afgesproken om begin dit jaar te starten. Meteen in de eerste weken viel ik kilo’s af. Dat stimuleert natuurlijk enorm, waardoor mijn motivatie om door te gaan alleen maar groter werd. Ik voelde: Dit moet haalbaar zijn!

Voor mij zijn de wekelijkse bezoeken aan mijn coach en haar manier van begeleiden heel belangrijk geweest. Mijn doel was om voor juni 10 kg kwijt te zijn. Juist het feit dat er geen druk opgelegd werd met betrekking tot mijn doel en dat er geen uitspraken gedaan werden over hoeveel ze vond dat ik moest afvallen werkte voor mij.

Het was wel lastiger omdat ik de wekelijkse face-to-face consulten moest missen door het coronavirus. Wel hadden we telefonisch contact en mocht ik zo vaak, en zo veel vragen stellen als nodig. Maar de bezoeken face-to-face waren voor mij fijner en motiverender.

Ik vond het heel fijn dat ik een weekmenu kon volgen in fase 1. Ik wist daardoor precies wat ik in huis moest hebben. Door me, zonder moeite, strikt aan het weekmenu te houden ging het erg goed!
De 6 eetmomenten op een dag waren voor mij duidelijk en maakte het te overzien. Niet één keer heb ik honger gehad! Daarnaast kwam ik er achter dat ik de recepten super lekker vond. Mijn tip is dan ook: als je je wat in verdiept in gezonde recepten, dan ben je al een heel eind op weg.

In het begin heb ik het fruit wel gemist. Ik was gewend zeker 2 à 3 stuks fruit per dag te eten, gewoon omdat ik het lekker vond. Gelukkig kan ik nu ik op gewicht ben, gewoon weer fruit eten.

Mijn favoriete PowerSlim producten waren de repen voor tussendoor en de barbecue chips. Maar ook de heerlijke tussendoortjes, zoals nu in fase 3, een volkoren cracker met pindakaas en appel! Daar zou ik zelf nooit opgekomen zijn, maar het is makkelijk en heel lekker.

Nu ik vermagerd ben, ben ik fitter, blij dat ik er beter uit zie en kan ik weer makkelijker kleding kopen zonder altijd met grote maten bezig te zijn.

Ik heb mijn weg gevonden in een gezond eetpatroon. Ik gebruik de PowerSlim producten momenteel niet of nauwelijks meer maar let goed op dat ik minder koolhydraten neem en afwisselend eet. Ook let ik er op dat ik in beweging blijf. Om de dag ga ik een paar kilometer wandelen in de vrije uurtjes. Dat de begeleiding er nog is geeft mij een gerust gevoel. Nu ga ik nog eens in de 3 weken bij mijn coach langs, dat biedt me houvast.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 42 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer