Anke Rietman, 39 Jaar

"Ik wilde weer gelukkig zijn met mezelf!*"

Ik denk dat ik al ruim 15 jaar overgewicht had, misschien zelfs nog wel wat langer. Ik voelde mij ongelukkig met mijn eigen lichaam. Op het werk had ik maat XXL en toen ik tijdens het winkelen ook nog een broek in maat 46 moest kopen was dat de druppel. Ik was er helemaal klaar mee. Ik wilde me weer fijn voelen en gelukkig zijn met mezelf.

Eind 2016 besloot ik te gaan sporten, paste ik mijn eetpatroon aan en stopte ik met het drinken van frisdrank. Zo wist ik in anderhalf jaar tijd 15 kilo af te slanken, maar ik wilde meer!

Toen ik in april dit jaar een kleur & make-upadvies cadeau kreeg van mijn man kwam ik bij een center bij mij in de buurt terecht. Daar zag ik de producten van PowerSlim en werd nieuwsgierig naar het afslankprogramma. Mijn coach legde me uit wat het inhield en gaf me wat informatie mee, zodat ik het thuis op mijn gemak kon nalezen.

Dat je tijdens het PowerSlim programma gewoon lekker en regelmatig kunt eten dat sprak me heel erg aan. Shakes, dat vind ik persoonlijk niks, maar omdat je ook kunt kiezen voor producten zoals repen, brood (zelfs een croissant) pasta en wraps wilde ik PowerSlim wel proberen. Ik maakte een afspraak voor een intakegesprek en in mei ben ik gestart.

Mijn doel: nog zo’n 5, 6 misschien 7 kilo eraf.

Het programma is me heel erg goed bevallen. Ik heb iedere dag heerlijk gegeten en ondanks dat ik geen vis lust had ik toch steeds iets anders op tafel staan. Omdat er zoveel keus is ging het me ook echt niet vervelen. Voor vragen appte ik mijn PowerSlim coach en binnen no time had ik een reactie van haar. Echt heel fijn. Mijn coach is een hele vrolijke gezellige vrouw, ze appte me zelfs ook regelmatig om even te informeren, of zomaar voor de gezelligheid.

Het afslanken ging zo goed dat ik mijn streefgewicht een aantal keer heb bijgesteld, die 7 kilo werden er 15 en in totaal ben ik nu dus 30 kilo lichter.

Ik voel me heel fijn, gelukkig en ik zit weer lekker in mijn vel. Shoppen is weer leuk. Eigenlijk is alles leuk nu. Voor mijn verhaal heb ik een oude foto teruggevonden en ben geschrokken van hoe ik er toen uit zag. Ik wil dus echt nooit meer terug naar hoe het was!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer