Christel van der Meijden, 48 Jaar

"Ik wist niet dat een gezonde levensstijl ook leuk kon zijn*"

Begin 2018 ben ik begonnen met PowerSlim. Mijn overgewicht begon me tegen te staan. Ik was te vaak te moe om leuke dingen te ondernemen. Dat vond ik jammer, want ik ben dol op gezelligheid en uitgaan. Ik dacht: “Dit word mijn jaar: weg met de kilo’s!”.

Ik heb een kennismakingsgesprek aangevraagd bij een PowerSlim center bij mij in de buurt en de volgende dag zat ik al bij mijn coach. Na dat gesprek ben ik enthousiast de uitdaging aangegaan. Ik ging naar huis met een starterspakket met daarin producten, supplementen en niet te vergeten het kookboek. Ik was er klaar voor!

Met het kookboek van PowerSlim sta ik steeds vaker in de keuken. Koken was al mijn hobby maar nu helemaal! Ik heb geleerd wat wel en niet past in een koolhydraatarm of koolhydraatbeperkte levensstijl. De producten van PowerSlim zijn een prima middel om je doel te bereiken. Ze smaken heerlijk en er is veel variatie.

Door PowerSlim is mijn leven echt veranderd. In vier maanden tijd ben ik 21 kilo vermagerd! Ik voel me veel fitter en heb volop energie.

Ik heb wel eens eerder pogingen gedaan om te vermageren. Dat voelde dan voor mij als een straf, want dan ‘mocht’ ik niet veel eten. Maar met PowerSlim is iedere dag een feestje. Drie keer per dag lekker eten en drie keer per dag een tussendoortje: wat wil een mens nog meer? Ik ben ook reuze blij met PowerSlim Balance, de gewichtsbehoudlijn van PowerSlim. Dat maakt ook het op gewicht blijven gemakkelijk en leuk.

Ik voel mij happy!

Meer testimonials van PowerSlimmers
Sylvia Wittoeck , 33 jaar uit Brugge "Met ups en downs ben ik 14 kilo vermagerd!*"

Met ups en downs ben ik uiteindelijk 14 kilo kwijt geraakt! Elke week 1 kg minder op de weegschaal motiveerde me telkens om verder te gaan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer