Christel van der Meijden, 48 Jaar

"Ik wist niet dat een gezonde levensstijl ook leuk kon zijn*"

Begin 2018 ben ik begonnen met PowerSlim. Mijn overgewicht begon me tegen te staan. Ik was te vaak te moe om leuke dingen te ondernemen. Dat vond ik jammer, want ik ben dol op gezelligheid en uitgaan. Ik dacht: “Dit word mijn jaar: weg met de kilo’s!”.

Ik heb een kennismakingsgesprek aangevraagd bij een PowerSlim center bij mij in de buurt en de volgende dag zat ik al bij mijn coach. Na dat gesprek ben ik enthousiast de uitdaging aangegaan. Ik ging naar huis met een starterspakket met daarin producten, supplementen en niet te vergeten het kookboek. Ik was er klaar voor!

Met het kookboek van PowerSlim sta ik steeds vaker in de keuken. Koken was al mijn hobby maar nu helemaal! Ik heb geleerd wat wel en niet past in een koolhydraatarm of koolhydraatbeperkte levensstijl. De producten van PowerSlim zijn een prima middel om je doel te bereiken. Ze smaken heerlijk en er is veel variatie.

Door PowerSlim is mijn leven echt veranderd. In vier maanden tijd ben ik 21 kilo vermagerd! Ik voel me veel fitter en heb volop energie.

Ik heb wel eens eerder pogingen gedaan om te vermageren. Dat voelde dan voor mij als een straf, want dan ‘mocht’ ik niet veel eten. Maar met PowerSlim is iedere dag een feestje. Drie keer per dag lekker eten en drie keer per dag een tussendoortje: wat wil een mens nog meer? Ik ben ook reuze blij met PowerSlim Balance, de gewichtsbehoudlijn van PowerSlim. Dat maakt ook het op gewicht blijven gemakkelijk en leuk.

Ik voel mij happy!

Meer testimonials van PowerSlimmers
Katrien Lievens, 37 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 58 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer