Elke Verhoeven, 39 Jaar uit Kortenberg

"Ik wist niet dat koolhydraatarm zo lekker kon zijn!*"

Ik voelde me al een tijd niet goed in mijn vel. De 80 kilo kwam in zicht en wandelen werd steeds lastiger en begon pijn te doen, terwijl dat juist een hobby van me is!

Ik probeerde zelf op mijn eten te letten, maar kreeg 's avonds steeds eetbuien doordat ik extreme honger had. Met gevolg dat mijn gewicht bleef toenemen. Ik zat volgens mij in een vicieuze cirkel waar ik zelf niet leek uit te raken.

Waarom besloot je om voor PowerSlim te kiezen?

Ik zocht een manier waarbij ik een goed gezond eetpatroon zou aanleren, maar vooral ook lekker kon blijven eten en geen honger zou hebben. Ik had al een paar keer van PowerSlim gehoord maar het duurde nog een tijdje voordat ik de stap durfde te zetten. Totdat ik besefte dat ik hulp en begeleiding nodig had. Ik was eerlijk gezegd ook heel nieuwsgierig, dus ging ik op zoek naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Wat was je grootste eyeopener?

Wat ik me vooral herinner van de eerste maanden, is dat ik me heel bewust werd van wat ik at. Op aanraden van mijn coach hield ik een eetdagboekje bij. Ik volgde precies alle richtlijnen op van de voedingsmiddelen die ik wel en niet mocht eten. Ik kwam er achter dat een gezond en koolhydraatarm eetpatroon ook heel lekker is! 

Ik kreeg er super veel energie van. Samen met alle lekkere producten van PowerSlim zorgde dat ervoor dat ik alle verleidingen kon weerstaan. Ook de wekelijkse afspraak bij mijn coach waren steeds een duw in de rug om verder te gaan. Mijn coach leerde me ook wat ik kon eten wanneer ik samen met mijn man of vriendinnen naar een restaurant ging. Samen bekeken we vooraf de menukaart zodat ik wist wat goede keuzes waren en wat ik beter niet kon nemen. Daar leerde ik erg veel van!

Ongeveer vier maanden na mijn start was ik 20 kilo lichter. Ik voelde me stukken beter, mijn zelfvertrouwen begon zich opnieuw op te krikken en ik kon terug naar believen lopen zonder enige pijn.

Hoe heb je de balans weten te houden tijdens jouw vakantie?

Toen kwam de vakantieperiode er aan. De tips en adviezen van mijn coach hebben mij enorm geholpen om ook hier de juiste keuzes te maken, zonder het gevoel te krijgen dat ik niks kon eten. Als ik bijvoorbeeld in de avond uitgebreid uiteten ging, nam ik tijdens de lunch een lichte salade.

Inmiddels ben ik al ongeveer een jaar op gewicht! Ook na het behalen van mijn doel heb ik contact gehouden met mijn coach, zodat ik ook leer hoe ik mijn streefgewicht behoud. Maar ik ben me nu veel bewuster van wat ik eet, dus dat gaat super goed!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 42 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer