Geesje Beumer, 66 Jaar

"Ik wist niet dat mijn slaapapneu leidde tot gewichtstoename*"

Ik had een slaapapneu, maar op een gegeven moment werd dit steeds erger. Ik begreep toen niet dat dit ook voor gewichtstoename kon zorgen. Ik had altijd een goed stabiel gewicht en de apneu was vrij laag, maar toen ik hier meer last van kreeg leek ik steeds meer aan te komen. Toen ik weer in het ziekenhuis was vroeg de longarts ook of mijn gewicht toegenomen was. Hij verklaarde dat dit kan kloppen omdat de hormoonhuishouding door de apneu verstoord wordt, waardoor je gewicht kan toenemen.

Ik liep hier dus een jaar tot anderhalf jaar mee rond en voelde mij absoluut niet gelukkig. Ik was altijd matig met eten en kwam toch aan, waardoor ik gefrustreerd raakte. Ik ben toen zelf wat gaan uitproberen om te vermageren, maar dat werkte totaal niet.

Toen las ik de advertentie van een PowerSlim center bij mij in de buurt over het PowerSlim programma, waarmee een bekende van me 30 kilo was vermagerd. Dat sprak mij zo aan, dat ik een knop omgezet heb en meteen een afspraak maakte bij een PowerSlim coach. Want ik dacht: “Zo kan het niet doorgaan”. Als ik in de spiegel keek was ik niet blij.

Ik vond de begeleiding meteen geweldig van de voedingscoaches en ook het feit dat je geen shakes hoeft te drinken, maar gewoon kunt eten. Je krijgt zeer duidelijke richtlijnen, wat zeer goed te volgen is. Daarbij heb je zes eetmomenten per dag, ruim voldoende! Je mag meer dan genoeg lekker eten en ondertussen zag ik elke week mijn gewicht op de weegschaal mooi naar beneden gaan!

Ik ben nu allang op gewicht en vind het makkelijk om stabiel te blijven. Ook dankzij de goede en zeer prettige nabegeleiding van mijn PowerSlim coaches. Ik kan nog steeds langs komen voor consulten, waarbij besproken wordt hoe het nu gaat. Ik weet heel duidelijk wat ik wel en niet moet eten. Mijn apneu is sterk verbeterd, al zal ik wel altijd op mijn gewicht moeten blijven letten. Ik voel me bovendien veel fitter en heb veel meer energie. Echt, ik kan het PowerSlim programma en de begeleiding iedereen van harte aanraden!    

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer