Geesje Beumer 67 Jaar

Ik wist niet dat mijn slaapapneu leidde tot gewichtstoename*

Ik had een slaapapneu, maar op een gegeven moment werd dit steeds erger. Ik begreep toen niet dat dit ook voor gewichtstoename kon zorgen. Ik had altijd een goed stabiel gewicht en de apneu was vrij laag, maar toen ik hier meer last van kreeg leek ik steeds meer aan te komen. Toen ik weer in het ziekenhuis was vroeg de longarts ook of mijn gewicht toegenomen was. Hij verklaarde dat dit kan kloppen omdat de hormoonhuishouding door de apneu verstoord wordt, waardoor je gewicht kan toenemen.

Ik liep hier dus een jaar tot anderhalf jaar mee rond en voelde mij absoluut niet gelukkig. Ik was altijd matig met eten en kwam toch aan, waardoor ik gefrustreerd raakte. Ik ben toen zelf wat gaan uitproberen om te vermageren, maar dat werkte totaal niet.

Toen las ik de advertentie van een PowerSlim center bij mij in de buurt over het PowerSlim programma, waarmee een bekende van me 30 kilo was vermagerd. Dat sprak mij zo aan, dat ik een knop omgezet heb en meteen een afspraak maakte bij een PowerSlim coach. Want ik dacht: “Zo kan het niet doorgaan”. Als ik in de spiegel keek was ik niet blij.

Ik vond de begeleiding meteen geweldig van de voedingscoaches en ook het feit dat je geen shakes hoeft te drinken, maar gewoon kunt eten. Je krijgt zeer duidelijke richtlijnen, wat zeer goed te volgen is. Daarbij heb je zes eetmomenten per dag, ruim voldoende! Je mag meer dan genoeg lekker eten en ondertussen zag ik elke week mijn gewicht op de weegschaal mooi naar beneden gaan!

Ik ben nu allang op gewicht en vind het makkelijk om stabiel te blijven. Ook dankzij de goede en zeer prettige nabegeleiding van mijn PowerSlim coaches. Ik kan nog steeds langs komen voor consulten, waarbij besproken wordt hoe het nu gaat. Ik weet heel duidelijk wat ik wel en niet moet eten. Mijn apneu is sterk verbeterd, al zal ik wel altijd op mijn gewicht moeten blijven letten. Ik voel me bovendien veel fitter en heb veel meer energie. Echt, ik kan het PowerSlim programma en de begeleiding iedereen van harte aanraden!    

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 52 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer