Sophie Cox, 36 Jaar uit Brasschaat

"Ik wist niet meer wat ik eraan kon doen.*"

In augustus 2012 werd ik geopereerd aan mijn knie en ik mocht van de dokter twee weken niets doen. Niet werken en ook niet sporten! Doordat ik elke dag thuis zat ben ik uit verveling in het eten en de snoep gevolgen, zodanig dat ik op korte tijd veel was bijgekomen. Toen ik eindelijk weer aan het werk mocht, bleven de kilo’s er maar bij komen. Ik wist niet meer wat ik eraan kon doen! Op een gegeven moment was ik het beu. Ik had nog maar weinig energie en geen enkele broek paste mij nog. Er moest iets gebeuren! Ik ben toen naar een PowerSlim center bij mij in de buurt gegaan en informatie opgevraagd over PowerSlim. Mijn coach Mandy heeft me de informatie gegeven en uitgelegd hoe het programma in elkaar zit, maar ik had toch even de tijd nodig om na te denken. Maar na één uur stond ik alweer bij Mandy op de stoep.

Ik ben direct gestart, niet nadenkend dat de feestdagen eraan komen. Ik hou het nog steeds vol en elke week kom ik bij Mandy om me te laten wegen en de knelpunten door te spreken. Ik moet toegeven, in het begin was het helemaal niet zo makkelijk om van al die lekkere dingen af te blijven. Maar mijn zakje van Sinterklaas staat nog steeds in de kast, normaal gezien zou dat al na één uur op zijn geweest.

Honger heb ik eigenlijk nooit, omdat de producten van PowerSlim echt goed vullen. De zin in iets lekkers blijft wel nog, maar het is al sterk geminderd. Als je geen honger hebt, dan grijp je ook niet snel naar zoetigheden. Ik zit nu al bijna op de helft van mijn gewenste doel en eigenlijk vliegt de tijd zo snel voorbij.

Mandy is altijd behulpzaam als er iets is, ik kan echt op haar rekenen. Wanneer ik een probleem of vraag heb, heeft ze meteen een antwoord op de oplossing klaar. Ik denk niet dat ik het zonder PowerSlim ooit had gekund, maar zoals je kunt zien zijn de wonderen de wereld nog niet uit. Ook al vind ik sommige producten van PowerSlim niet echt lekker, er is altijd genoeg keuze en afwisseling van producten die ik wel lekker vind. Dat is belangrijk, want je hoeft niet elke dag hetzelfde te eten. Mijn favoriete drank is zelfs water geworden! Ik ben blij dat ik met PowerSlim begonnen ben en ik weet zeker dat ik het volhoud tot het einde. Ik ga mijn doel bereiken! Dankjewel!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer