Marleen Slegers, 58 Jaar uit Retie

"Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Goh, mijn verhaal dateert ergens enkele jaren terug... Als kind heb ik altijd aan competitiezwemmen gedaan. Op mijn 42ste voelde ik de kriebels voor deze sport terug komen en besloot om het competitiezwemmen een tweede leven te geven. Er kwam zelfs open water zwemmen bij. Zalig! Tot ik in 2013 in een serieuze dip belande en tevergeefs een emotie-eter werd. De kilo's vlogen eraan...

Mijn dochter startte bij top coach Mieke met het PowerSlim programma en ik zag dat haar lichaam veranderde in een topfiguur. Dat wilde ik ook! Binnen de kortste keren had ik ook een afspraak beet bij coach Mieke!

De wekelijkse afspraken, de motivatie, een koolhydraatarm eetpatroon, mijn positiviteit... Ik voelde me weer super in mijn vel. Dankzij mijn goedlachse, spontane en zorgzame coach geloofde ik weer in mezelf en kreeg mijn leven een boost!

Mijn drijfveer was om terug in mijn wetsuit aan te trekken, en voilà het is me gelukt. Misschien komt er nog een derde leven in het competitiezwemmen voor mij. Who knows!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Ydris Mondelaers, 33 jaar uit Tessenderlo "Ik eet lekker en koolhydraatarm mee met mijn gezin*"

Alle recepten en maaltijden waren lekker en makkelijk. En ik kon gewoon mee eten met de rest van mijn gezin.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Nathalie Deblauwe, 50 jaar uit Snellegem "Er ging een andere wereld voor me open!*"

Ik zou PowerSlim aan iedereen aanraden, zeker na de verschillende diëten die ik al had geprobeerd. Er is een andere wereld voor me open gegaan!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer