Marleen Slegers, 58 Jaar uit Retie

"Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Goh, mijn verhaal dateert ergens enkele jaren terug... Als kind heb ik altijd aan competitiezwemmen gedaan. Op mijn 42ste voelde ik de kriebels voor deze sport terug komen en besloot om het competitiezwemmen een tweede leven te geven. Er kwam zelfs open water zwemmen bij. Zalig! Tot ik in 2013 in een serieuze dip belande en tevergeefs een emotie-eter werd. De kilo's vlogen eraan...

Mijn dochter startte bij top coach Mieke met het PowerSlim programma en ik zag dat haar lichaam veranderde in een topfiguur. Dat wilde ik ook! Binnen de kortste keren had ik ook een afspraak beet bij coach Mieke!

De wekelijkse afspraken, de motivatie, een koolhydraatarm eetpatroon, mijn positiviteit... Ik voelde me weer super in mijn vel. Dankzij mijn goedlachse, spontane en zorgzame coach geloofde ik weer in mezelf en kreeg mijn leven een boost!

Mijn drijfveer was om terug in mijn wetsuit aan te trekken, en voilà het is me gelukt. Misschien komt er nog een derde leven in het competitiezwemmen voor mij. Who knows!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer