Peggy van Litsenburg 44 Jaar

Ik zat mezelf in de weg*

Zes maanden geleden ging het knopje om. Mijn kleding zat niet meer lekker en ik wilde niet nog een maat groter.

Ook merkte ik dat ik niet goed vooruit kon met sporten. Ik zat mezelf in de weg. Er moest wat gaan gebeuren. Ik had al de goede ervaringen met PowerSlim van een vriendin gehoord en besloot eens bij een PowerSlim center bij mij in de buurt te informeren. Hierna dacht ik: ‘Dit moet me lukken!’.

Ik stelde voor mezelf een doel: 20 kilo eraf. Ondanks dat het niet altijd even snel ging als ik graag zou willen, verloor ik toch iedere week ongeveer 1 kilo. De prijs was even een drempel, maar het is het achteraf helemaal waard! De producten zijn allemaal lekker en ik heb vrijwel nooit een hongergevoel gehad.

Hier staan we dan, een half jaar later en 20 kilo lichter. Ik voel me weer heerlijk en ben me bewuster van wat ik eet. Ik wil graag mijn coach bedanken voor al haar hulp!  

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 52 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer