Peggy van Litsenburg, 43 Jaar

"Ik zat mezelf in de weg*"

Zes maanden geleden ging het knopje om. Mijn kleding zat niet meer lekker en ik wilde niet nog een maat groter.

Ook merkte ik dat ik niet goed vooruit kon met sporten. Ik zat mezelf in de weg. Er moest wat gaan gebeuren. Ik had al de goede ervaringen met PowerSlim van een vriendin gehoord en besloot eens bij een PowerSlim center bij mij in de buurt te informeren. Hierna dacht ik: ‘Dit moet me lukken!’.

Ik stelde voor mezelf een doel: 20 kilo eraf. Ondanks dat het niet altijd even snel ging als ik graag zou willen, verloor ik toch iedere week ongeveer 1 kilo. De prijs was even een drempel, maar het is het achteraf helemaal waard! De producten zijn allemaal lekker en ik heb vrijwel nooit een hongergevoel gehad.

Hier staan we dan, een half jaar later en 20 kilo lichter. Ik voel me weer heerlijk en ben me bewuster van wat ik eet. Ik wil graag mijn coach bedanken voor al haar hulp!  

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer