Annemie, 56 Jaar

"Ik zie het als een investering in mezelf!*"

Lijnen is vanaf mijn 18 jaar al een punt. Ik ben nu bijna 48 jaar. Ik heb dus ook al menig dieet geprobeerd. Afvallen lukte me wel, maar daarna verviel ik weer in mijn oude eetgewoontes en werd ik nog zwaarder als voordat ik aan het afvallen begon.

Het jo-jo effect is mij dus wel bekend. Nu ben ik al 20 jaar veel te zwaar en ik ben een echte emotie-eter. Daar waar anderen niet kunnen eten door stress etc. kan ik dan dus alles eten wat los en vast zit. Door een aantal vervelende en moeilijke situaties in mijn leven was mijn rem helemaal weg en maakte me 5 kilo meer of minder ook niets meer uit.

In 2010 ben ik erg ziek geweest en werd ik geconfronteerd met mijn eigen vergankelijkheid. Ik ben na een lange periode van herstel weer helemaal de oude. Maar ik heb me ook wel de vraag gesteld wil ik zo door blijven gaan?

Een aantal mensen in mijn omgeving zijn in die periode in aanraking gekomen met PowerSlim en ik zag hun resultaten. Ik had daarin een lange weg te gaan, want er moesten vele kilo’s af. Het was voor mij dus een hele stap om deze berg te gaan beklimmen.

De knop ging helemaal om toen ik in juli 2011 op een terras zat en bij het opstaan uit de terrasstoel deze vast zat aan mijn ietwat te grote derrière. Ik was er in ene helemaal klaar mee en wilde starten met PowerSlim. Ik heb dus meteen een afspraak gemaakt met de PowerSlim coach bij mij in de buurt. Daar kreeg ik te horen dat er eerst met mijn huisarts overleg moest komen, i.v.m ziek zijn in 2010 en of ik wel zou kunnen starten. Na een week onzekerheid, afwachten en ontzettend balen, want nu was ik er klaar voor en werd ik tegen gehouden, kreeg ik groen licht. Op 15 juli 2011 ben ik gestart met PowerSlim, onder de bezielende leiding van Marly, maar ook zeker Hans en Dominique wil ik hierin niet overslaan.

De eerste 1 ½ week waren voor mij geen pretje. Ik had veel last van misselijkheid en hoofdpijn. Mijn lijf had deze tijd dus nodig om in ketose te komen. Ik dacht wel als dit zo door blijft gaan dan houd ik dit nooit vol. Toen ik in ketose kwam en een boost aan energie kreeg ging ik als een trein. Ik vind alle producten goed te eten al moest ik wel aan smaken wennen. Het totaal geen fysieke honger voelen was voor mij een verademing. Bij alle ander diëten en afslankmethodes had ik de hele dag honger en kon ik alleen maar aan eten denken. Wel bleef natuurlijk de geestelijke honger en de oude gewoontes die op de loer liggen. Bewegen werd ook langzaam aan een gewoonte. Eerst alleen wandelen, want meer kon ik conditioneel niet aan door mijn overgewicht. Vanaf december ben ik ook lid geworden van een sportschool. Ik vind sporten nu leuk, ik voel de drang om te sporten en het geeft me energie.

Belangrijke motivatoren waren o.a. voor mij de aanmoedigende woorden, mails en complimenten van Marly. Ook de positieve reacties van andere mensen op mijn gewichtsverlies waren een belangrijke motivator. De PowerSlim producten zijn prijzig maar ik wilde dit ook geen tevergeefse uitgaven laten zijn. Ik zag en zie het als een investering in mezelf. Ik voel me nu super, ik beweeg gemakkelijker, ben veel gezonder, slik heel wat minder medicatie en kan nu dingen die ik eerst niet meer kon doen. Wat zegt geld voor producten en begeleiding dan? Voor mij is het dit dubbel en dwars waard geweest.

Het op gewicht blijven is voor mij nu de volgende stap. Ik wil nooit meer terug naar de situatie waarin ik ben begonnen in juli 2011.

Ik zal zeker mijn moeilijke momenten nog krijgen want mijn gewicht en eten zal mijn hele leven een punt van aandacht moeten blijven. Nu kan ik hier wel positiever naar kijken en zien als iets wat bij mij hoort, maar wat ik wel zelf in de hand heb (met hulp van PowerSlim en mijn coaches).

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer