Anja van Lieshout, 36 Jaar

"Ik zie mijn coach iedere week, dat is een goede stok achter de deur!*"

Na twee zwangerschappen was het hoog tijd om mijn oude lijf weer terug te krijgen. Ik wilde het direct goed aanpakken met een duidelijk doel. Na het horen van positieve verhalen over het PowerSlim programma heb ik contact gezocht met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik was op zoek naar een effectieve methode zonder shakes of ingewikkelde menu’s en het moest makkelijk toe te passen zijn naast mijn werk en gezin met twee kinderen.

Tijdens mijn intakegesprek bleek al snel dat PowerSlim goed bij mij past en ik zou mijn coach iedere week zien, dat was voor mij een goede stok achter de deur! Het was duidelijk wat ik mocht eten, en ondanks dat ik vaak apart kookte voor mijzelf, had ik de motivatie om mijn doel te bereiken. De verschillende producten waar ik uit kon kiezen hielpen daar zeker bij!

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt. Ik ging met een heel ander gevoel de zomer in dan vorig jaar! Ik voel me veel beter en ben tevreden over het lichaam dat ik nu heb, zeker in combinatie met het sporten dat ik fanatieker ben gaan oppakken. 

Nu ben ik aan het uitproberen welke producten voor mij goed werken om dit op lange termijn te blijven volhouden. Feit is dat ik een heel ander eetpatroon heb dan voordat ik met PowerSlim begon en dat bevalt mij erg goed!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer