Sabine 3 Jaar uit Merksem

Ik zit weer super in mijn vel*

Tijdens mijn zwangerschap ben ik 25 kg aangekomen en die zijn er na de bevalling (op 5 kg na) aangebleven. Dat is nu ondertussen 7,5 jaar geleden. 

Destijds heb ik van alles uitgetest, maar niets mocht helpen. 3 jaar geleden ben ik ook nog eens van een actief beroep naar een zittend beroep gegaan, weer een aanslag op de kilo’s. Begin dit jaar was de maat echt vol. De weegschaal gaf 107,2 kg aan. Ik heb meteen de stap gezet en ben opzoek gegaan naar een afslankstudio in de buurt. Ik kwam uit bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt en heb meteen een afspraak gemaakt.

Ik werd vriendelijk onthaald door mijn coach en zij heeft mij van naaldje tot draadje uitgelegd hoe alles in elkaar zat. De dag erna ben ik gestart met PowerSlim. Nu 16 weken verder zit ik weer super in mijn vel. Ik ben super blij, heb weer zin om te leven en vooral ik kan terug in kledingwinkels kopen waar ik vroeger kocht. Ik moet nu nog een paar kilo’s kwijt en dan ben ik op gewicht. Die kledingmaat zal dus ook nog wel minderen. Ik weet zeker dat ik het tot het einde zal volhouden omdat de klik in mijn hoofd nu wel gemaakt is. Ik kan nu eten tot ik voldaan ben en de rest op mijn bord wegschuiven. Ik heb nog geen minuut spijt gehad dat ik met PowerSlim ben begonnen. Ik heb in al die weken nog geen een keer honger moeten lijden. De producten zijn heel lekker en er zit veel variatie in het gamma. Ik kan het echt iedereen aanraden die met overgewicht te maken heeft. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 52 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer