Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Sabine, 1 Jaar uit Merksem

"Ik zit weer super in mijn vel*"

Tijdens mijn zwangerschap ben ik 25 kg aangekomen en die zijn er na de bevalling (op 5 kg na) aangebleven. Dat is nu ondertussen 7,5 jaar geleden. 

Destijds heb ik van alles uitgetest, maar niets mocht helpen. 3 jaar geleden ben ik ook nog eens van een actief beroep naar een zittend beroep gegaan, weer een aanslag op de kilo’s. Begin dit jaar was de maat echt vol. De weegschaal gaf 107,2 kg aan. Ik heb meteen de stap gezet en ben opzoek gegaan naar een afslankstudio in de buurt. Ik kwam uit bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt en heb meteen een afspraak gemaakt.

Ik werd vriendelijk onthaald door mijn coach en zij heeft mij van naaldje tot draadje uitgelegd hoe alles in elkaar zat. De dag erna ben ik gestart met PowerSlim. Nu 16 weken verder zit ik weer super in mijn vel. Ik ben super blij, heb weer zin om te leven en vooral ik kan terug in kledingwinkels kopen waar ik vroeger kocht. Ik moet nu nog een paar kilo’s kwijt en dan ben ik op gewicht. Die kledingmaat zal dus ook nog wel minderen. Ik weet zeker dat ik het tot het einde zal volhouden omdat de klik in mijn hoofd nu wel gemaakt is. Ik kan nu eten tot ik voldaan ben en de rest op mijn bord wegschuiven. Ik heb nog geen minuut spijt gehad dat ik met PowerSlim ben begonnen. Ik heb in al die weken nog geen een keer honger moeten lijden. De producten zijn heel lekker en er zit veel variatie in het gamma. Ik kan het echt iedereen aanraden die met overgewicht te maken heeft. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer