Erika van Burk, 50 Jaar

"Ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen!*"

Mijn naam is Erika van Burk, ik ben 50 jaren jong en werk 4 dagen per week als doktersassistente op een huisartsenpraktijk. Ik ben gelukkig getrouwd en moeder van twee kinderen. 

Op 27 april 2019 heb ik voor het eerst kennisgemaakt met PowerSlim en mijn coach. Uiteraard was ik in eerste instantie erg sceptisch want gedurende mijn leven heb ik volgens mij alle diëten gevolgd die er maar bestaan. En helaas is het jojo-effect ook bij mij van toepassing. Maar... mijn coach gaf mij een belofte, dat zij er samen met mij voor gaat en dat ik nog zeker een jaar bij haar (na het behalen van mijn streefgewicht) op controle blijf. Dat klinkt goed, ik ben om! Het gaat beginnen! Mijn gewicht was 97 kilo en ik ben 1.68 m lang, dus mijn BMI was morbide obesitas en de knop moest gewoon om!

Mijn coach vroeg me of ik een doel of een droom heb. En ja, ik heb een droom. Op 8 september 2019 zijn mijn man en ik 25 jaar getrouwd en ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen. Ik wil dat dit mijn doel wordt. Ach, zei Iris: ‘Makkie... dat gaan we halen!’. Niet dat ga JIJ halen maar WE, als in samen. Dat voelde meteen goed.

Ik kreeg een starterspakket mee en uitleg over het programma. Natuurlijk mocht ik altijd appen als ik vragen heb. Uiteraard was alles duidelijk want mijn man was ook mee tijdens de intake. Hij kookt en doet de boodschappen.

Na een week mocht ik weer wegen en wat denk je? 4 kilo eraf! Dit was voornamelijk vocht zei mijn coach, heel normaal. De weken erna vlogen de kilo's er af, terwijl ik gewoon veel mag eten. Soms kijk ik op de klok en zie ik dat ik alweer een tussendoortje mag hebben.

Inmiddels zijn we twee maanden verder en weeg ik 81,8 kg. Ik ben dus ruim 15 kilo vermagerd en eigenlijk zonder al te veel moeite. Over drie maanden is mijn trouwdag, dus ik hoop – nee ik weet zeker – dat ik het ga redden.

Ik ben mijn coach zo dankbaar voor onze vertrouwelijke gesprekken maar ook voor het meedenken. Wordt vervolgd...

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Ydris Mondelaers, 33 jaar uit Tessenderlo "Ik eet lekker en koolhydraatarm mee met mijn gezin*"

Alle recepten en maaltijden waren lekker en makkelijk. En ik kon gewoon mee eten met de rest van mijn gezin.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Nathalie Deblauwe, 50 jaar uit Snellegem "Er ging een andere wereld voor me open!*"

Ik zou PowerSlim aan iedereen aanraden, zeker na de verschillende diëten die ik al had geprobeerd. Er is een andere wereld voor me open gegaan!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer