Corine den Hartog, 48 Jaar

"In shape voor de marathon! *"

In het verleden was ik een fanatiek sporter maar op enig moment kwam daar verandering in. Ik veranderde van baan, kreeg andere prioriteiten en ging mijn vrije tijd anders besteden. Op de bank met iets lekkers, regelmatig uit eten gaan. Daardoor kwam ik aan in gewicht en dat begon me in de weg te zitten.

Vorig jaar heb ik wat pogingen ondernomen om mijn gewicht naar beneden te brengen, maar die hadden niet het gewenste resultaat. Over PowerSlim hoorde ik goede verhalen en ik besloot in het nieuwe jaar, daags na de verjaardag van mijn zoon, met PowerSlim te beginnen.

Tussen Kerst en Oud & Nieuw had ik mijn intakegesprek bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. Ik was al vastbesloten om het programma te gaan volgen en ik raakte nog meer gemotiveerd. Drie keer per dag eten, drie keer per dag een tussendoortje: dat is toch goed te doen? 

Ja, dat is het. Misschien dat ik de afgelopen maanden 2x gesmokkeld heb met een wijntje tijdens een etentje buiten de deur, maar verder heb ik me strikt aan het programma gehouden. Het resultaat mag er zijn: ik ben ruim 17 kg kwijt.

Vol zelfvertrouwen en met een prachtig figuur! Bij mijn andere “lijnpogingen” vermagerde ik voornamelijk in mijn gezicht, met PowerSlim slank ik op de juiste plekken af. Ik heb nu een mooie platte buik en ook mijn benen en billen zijn flink in omvang afgenomen.

Voor iedere 5 kg die ik afviel, kreeg ik van mijn coach een klein cadeautje, hoe leuk is dat? Maar wat ik nog veel belangrijker vond, is dat mijn plezier in het hardlopen weer is teruggekomen.

Ik pakte dit weer zo snel op, dat ik een aantal halve marathons op de planning heb staan. Over een klein jaar hoop ik ook de marathon van Rotterdam te lopen!

Tijdens mijn intakegesprek vond mijn coach mijn plan om 15 kg af te vallen erg ambitieus, maar ik wist dat dit zeker mogelijk moest zijn en dit is me uiteindelijk gelukt! Ik ging om de week wegen, gewoon omdat ik “die stok achter de deur” niet wekelijks nodig had. IK was degene die wilde vermageren en niet omdat een ander dit nodig vond.

Advies: Als je gaat starten, stel jezelf dan de vraag “Voor wie wil ik vermageren?”. Hier is maar één antwoord mogelijk, VOOR JEZELF!

Je bent het waard! Je mag er zijn! JA OOK JIJ!!!! Heel veel succes!

Groetjes Corine

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer