Saskia van Bakel, 39 Jaar

"Is dit wel iets voor mij en houd ik dit vol?*"

Na mijn zwangerschappen, stoppen met roken en net wat te veel lekker eten was ik flink bijgekomen. Daardoor zat ik niet lekker in mijn vel. Ik had zelf al geprobeerd om te vermageren, maar helaas met weinig resultaat.

Ik zag bij bekenden, die het PowerSlim programma hadden gevolgd, en mooie resultaten behaalden. Ik  dacht: ‘Dat wil ik ook!’.

In eerste instantie vroeg ik me wel af: ‘Is dit wel iets voor mij en houd ik dit vol?’. Gelukkig viel dit enorm mee. Ik at 5 keer per dag en het smaakte ook nog eens lekker. Daarnaast is de keuze aan PowerSlim producten enorm, dus het verveelt niet. Ook kon ik ’s avonds gewoon vlees of vis met groenten eten.

Feestjes en etentjes waren mijn grootste uitdaging. Maar door de goede begeleiding van mijn PowerSlim coach en de lekkere producten is dit goed gegaan. Het eerste feestje en etentje waren echt wel even wennen. Doordat we tijdens de consulten samen doornamen wat ik kon doen en ik goed vooruit plande gaf dit mij zoveel grip en zelfvertrouwen dat het me lukte. 

Nu voel ik me zekerder en ben ik super blij met het resultaat. Ik heb eindelijk mijn doel kunnen bereiken! Ik kan weer strakke kleding aan en maat XL is nu veel te groot.

Mocht je twijfelen om de stap te zetten, dan zeg ik doen! Ik ben zo blij dat ik deze stap heb genomen!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

 

div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer