Yvette Wattimury, 53 Jaar

"Je gewicht weten te behouden, daar gaat het uiteindelijk om*"

Deze zomer bracht ik mijn vakantie door op het mooie eiland Sicilië. Wat was het eten daar heerlijk en wat heb ik ervan genoten. Wel merkte ik dat mijn kleding niet meer lekker zat en ik vond ook dat zomerkleding me niet langer flatteerde.

Eerder deze zomer was ik een vriendin van me weer tegengekomen. Zij was goed vermagerd met PowerSlim en vertelde me dat ze ook al een hele poos ‘op gewicht’ was. Dat sprak me aan, want afvallen is één, maar op gewicht blijven – daar gaat het om.

Op het vliegveld dacht ik: dat wil ik ook – ik heb via mijn telefoon gelijk een email gestuurd om een afspraak te maken met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. De dag na mijn vakantie had in mijn intake en zo begon mijn PowerSlim avontuur. Ik noem het bewust ‘een avontuur’. Ik ben vrij klein (waardoor het soms wat langzamer gaat) en ik heb heel druk en onregelmatig werk. Het plannen van voldoende eetmomenten op een dag is daardoor soms lastig.

Maar goed: als je iets wilt bereiken, moet je maatregelen treffen. Dat deed ik. Ik zorgde dat ik me keurig hield aan mijn 6 eetmomenten en voldoende water bij me had. Mijn collega moest er met mij op letten, dat ik ook echt de tijd en de rust nam om te eten.

Nu ik dit zo opschrijf, vind ik het eigenlijk grappig: dat je afslankt door juist te eten. Honger heb ik dan ook absoluut niet gehad. De producten zijn heerlijk en ze verzadigen prima.

Inmiddels ben ik 8 kilo vermagerd en dat voelt goed. Mijn kleding past weer, nieuwe kleding kopen vind ik leuk en ik heb meer energie.

Voor mij begint nu de fase gewichtsbehoud. Ik vind het prettig dat ik nog regelmatig bij mijn coach kan terugkomen. Want ik wil dit mooie resultaat graag vasthouden.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 37 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 58 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer