Sara Borrenberghs 36 Jaar uit Paal

Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*

Ik zag mezelf op een gegeven moment niet graag meer voor de spiegel en al zeker niet op de weegschaal. Ik had al een fitness abonnement aangeschaft en had al een keer een reset-kuur gevolgd waarmee ik enkele kilo’s was afgevallen, maar het was steeds niet voor lange duur. Toen besefte ik dat er echt iets aan wilde doen en het resultaat moest vooral blijvend zijn!

Toen ik kennismaakte met PowerSlim kwam ik er achter dat het niet gaat om shakes maar dat je 6x per dag een eetmoment hebt. Ook de opvolging van een persoonlijke coach was voor mij een doorslaggevende factor om met het PowerSlim programma te starten.

Wat vond je fijn aan het PowerSlim programma?
Ik vond het heel fijn dat er een enorm aanbod aan producten en recepten is. Ik had daarnaast ook helemaal niet het gevoel dat ik aan het diëten was. Als ik zin had in iets lekkers kon ik gewoon kiezen uit hartige koekjes, een koek met chocolade of chips maar dan van PowerSlim. Daarnaast probeerde ik ook regelmatig een nieuw receptje uit dat ik opzocht op de website van PowerSlim.

Wat heb je geleerd?
Mijn grootste probleem was dat ik te weinig at. Ik nam zelden een tussendoortje en doordat ik hoofdzakelijk zit voor mijn job, heb ik weinig beweging gedurende de dag. Tijdens het PowerSlim programma heb ik geleerd om toch 5 tot 6 keer per dag iets te eten. Nu houd ik nog steeds die regelmaat in mijn eetpatroon en probeer ik 6 keer op een dag te eten.

Daarnaast eet ik nu veel gevarieerder. Ik heb vele groenten leren eten, die ik nog nooit eerder had gegeten. Ook het vele water drinken pas ik nog steeds toe. Vroeger kwam ik met een halve liter toe per dag. Nu verplicht ik mezelf om zeker 1,5 liter per dag te drinken.

Hoe heb je de persoonlijke begeleiding van een coach ervaren?
Ik heb een super coach! Ik keek er wekelijks naar uit om op afspraak te gaan. Ze hielp me altijd bij vragen of moeilijkheden. Op een gegeven moment bleef ik enkele weken op mijn gewicht hangen terwijl ik het programma goed volgde. Dat was niet echt motiverend voor me. Mijn PowerSlim coach heeft dan naar een oplossing gezocht door me vroeger over te schakelen naar de volgende fase, waardoor ik terug begon af te vallen. Mijn coach bleef me motiveren om mijn doel te behalen.

Ook nadat ik mijn streefgewicht had bereikt, bleef ik maandelijks naar mijn afspraak met mijn coach gaan. Een PowerSlim coach geeft namelijk nog een jaar lang nabegeleiding en ik heb graag de controle over mijn gewicht. Zo leerde ik om mijn gezonde eetpatroon zelfstandig door te zetten. En ik vind de gezellige babbels met mijn coach super leuk!

Toen het tijdens de corona periode niet mogelijk was om bij mijn coach persoonlijk langs te gaan, bleef ze mij digitaal begeleiden.

Hoe voel je je nu?
PowerSlim heeft er voor gezorgd dat ik me terug goed in mijn vel voel. Ik kan terug de kleren aandoen die ik graag wil aandoen. Vroeger was ik echt gek op desserts, maar door het programma ben ik de zin naar het zoete helemaal verloren.

Het lukt me goed om mijn streefgewicht te behouden en de balans te houden in mijn eetpatroon. Tijdens de week let ik nog steeds op mijn eten maar in het weekend zondig ik wel eens. 

Hoe kijk je naar de feestdagen?
Ik ben benieuwd hoe de komende feestdagen er uit zullen gaan zien. Ik kijk altijd heel erg uit naar de tijd samen met familie, kerstmarkten en heerlijk koude winterwandelingen. Hopelijk kan het kerstfeest met mijn familie gewoon doorgaan, want op die momenten is het juist belangrijk om samen te zijn. Ik kan op zulke momenten dan ook echt genieten van het lekkere eten, maar de dag nadien gaat de rem er dan weer op ;)

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Sarah de Prekel, 36 jaar uit Sint-Niklaas "De uitvluchten waren sneller gevonden dan het gezonde eten*"

‘Zat die broek de vorige keer niet losser?’, ‘Ik heb niet zo heel veel gegeten, buiten dat taartje op het werk en het ijsje deze avond bij oma’ of ‘Het sporten ging de vorige keer toch soepeler, het zal de leeftijd wel zijn.’

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sara Borrenberghs, 36 jaar uit Paal "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

PowerSlim heeft er voor gezorgd dat ik me terug goed in mijn vel voel. Ik kan terug de kleren aandoen die ik graag wil aandoen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer