Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Sharon Hendriks, 38 Jaar

"Kleding kopen is nu veel leuker!*"

Ik heb ervoor gekozen om te vermageren met PowerSlim omdat ik klaar was met mijn lichaam zoals het op dat moment was. Ik voelde me te zwaar, moe, futloos en schrok als ik mezelf terugzag op foto’s. Via een vriendin ben ik terecht gekomen bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. Zij was hun hulp sterk vermagerd en ze was zeer positief over de begeleiding en het eten van PowerSlim. Dit heeft mij over de streep getrokken om er ook mee te starten.

Ik ben erg tevreden met het gewicht dat ik nu heb! Ik voel me er heel erg prettig bij. Vooral kleding kopen is nu veel leuker, daarnaast zweet ik minder, voel ik me zelfverzekerder en heb ik meer energie. Ik zou anderen dan ook zeker aanraden om te vermageren met PowerSlim. De begeleiding is top! Als ik een dipje had of een vraag, kon ik appen en kreeg ik supersnel antwoord of het steuntje in de rug dat ik op dat moment even nodig had. De producten van PowerSlim zijn daarnaast erg lekker en gevarieerd, waardoor het bijna niet voelt alsof je op dieet bent! Mijn favoriete product is de praline reep. Zo lekker! De smaak is bijna hetzelfde als Côte d’Or chocolade maar deze mag ik iedere dag eten en het is nog verantwoord ook!

Mijn doel was om weer in een Tante Betsy jurkje te passen dat ik 2 jaar geleden had gekocht. Dit is ruimschoots gelukt, alleen vond ik dat het niet meer bij me paste. Inmiddels heb ik een nieuwe Tante Betsy jurk gekocht! Mijn huidige favoriete kledingstuk is mijn spijkerbroek. Broeken kopen vond ik voor het vermageren echt een regelrecht drama en vooral spijkerbroeken. De broek die ik nu heb, heb ik gekocht toen ik bijna op mijn streefgewicht zat en hij zit nog steeds heerlijk.

Wat complimenten betreft heb ik er ontzettend veel gehad. Stuk voor stuk maakten ze me blij. Veel mensen die ik al een tijd niet had gezien kwamen ineens naar me toe om te zeggen dat ik zoveel was vermagerd!

Door het vermageren heb ik een nare periode afgesloten in mijn leven. Ik was 15 kilo bijgekomen door medicatie om onze kinderwens te vervullen. Nadat dit traject stopte heeft het een lange tijd geduurd voordat ik de kracht vond om mijn gewicht aan te pakken. Ik ben nu 18 kilo vermagerd en heb echt het gevoel dat dit helpt om deze nare periode af te sluiten. Ik heb mijn eigen lijf weer terug en nu wachten we (on)geduldig op een adoptiekindje uit China!

Mijn PowerSlim coaches hebben mij alledrie erg goed geholpen. Ze stimuleerden me als ik dat nodig had, gaven me steun als ik het even niet zag zitten of een groot compliment als het erg goed was gegaan! Daarnaast heb ik veel geleerd tijdens dit traject. Zo heb ik nu een goed ritme qua eten, fruit eet ik op de juiste momenten en door drie keer per week geen koolhydraten bij mijn avondeten te eten, blijf ik prima op gewicht. Ik hoef er geen moeite meer voor te doen en dat is fijn! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer