Martine van de Westerlo, 37 Jaar

"Met al mijn vragen kon ik bij mijn coach terecht*"

Een paar jaar lang stond mijn familie op de eerste plaats, mijn kind werd ziek en daar kwam veel zorg bij kijken. Gelukkig gaat het nu weer goed. Maar ik had mezelf daardoor lang weggecijferd.

Ik was al jaren niet meer blij met mijn lichaam en had al diverse pogingen gedaan om gewicht te verliezen, maar zonder resultaat. Op het moment dat ik in het voorjaar mijn winterkleren ging opruimen en tot de ontdekking kwam dat ik meer dan de helft niet had gedrag omdat het niet paste, ging bij mij de knop om. De maat was vol. Ik besloot om contact op te nemen met een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Na ons kennismakingsgesprek was ik direct heel enthousiast. Mijn coach zei meteen: “Dit gaat ons lukken!”. Het contact was heel fijn en ik kon met al mijn vragen bij haar terecht.

Tweede Pinksterdag ben ik begonnen met het PowerSlim programma, en dat is me heel goed bevallen. 8 Weken later was ik al 10 kilo kwijt. Ik kon heel lekker blijven eten en het was goed te combineren met een gezin met moeilijke eters. In deze maanden heb ik vaak ‘nee’ gezegd maar toch heb ik geen enkel moment het idee gehad dat ik iets miste of dat ik niet meer lekker kon eten.

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en ben ik 14,5 kilo vermagerd. Ik zit nu veel beter in mijn vel en straal dit ook uit!

Mijn tip voor anderen is om de lekkerste tussendoortjes te bewaren voor in het weekend of voor speciale gelegenheden. Voor mij waren dit de chocoladeparels en melkchocolade chunk. Zo heb je toch het idee dat je ook wat extra’s mag nemen op die momenten.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer