Christa Hulsebos, 54 Jaar

"Met PowerSlim heb ik mijn doelen wél bereikt!"

Op mijn 50e verjaardag ‘moest’ ik op de foto met Sara. Opnieuw werd het me duidelijk: wat wilde ik graag vermageren. Ik had al van alles (Sonja Bakker, Weight Watchers, Cambridge) geprobeerd, maar werd telkens teleurgesteld door het resultaat. Een kennis uit ons dorp was mooi vermagerd met PowerSlim, dus dat leek me wel wat. Maar ik durfde eigenlijk niet goed: het is toch een hele investering en ik had al zoveel pogingen gewaagd.

Ik wist dat je PowerSlim kon proberen door een 3-dagen pakketje te kopen. Als ik zou starten met PowerSlim zou ik het bedrag als korting terug ontvangen. Ik besloot de stap te wagen en een PowerSlim coach te zoeken, want ja: er moest echt iets gebeuren. Ik voelde me niet fit, was veel moe, had flink last van mijn maag – ik zat gewoon niet lekker in mijn vel.

Het uitproberen van het 3-dagen pakketje was echt een feestje. De producten waren lekker, de recepten duidelijk en de verzadiging was prima – bovendien was ik al ruim een kilo afgevallen. Ik besloot om het programma te gaan volgen.

Ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan. Diverse mensen in mijn omgeving hadden er een mening over (jij hoeft toch niet af te vallen, jij bent gek: maaltijdvervangers zijn niet lekker, PowerSlim is een crashdieet; let maar op je bent zo weer 3x zo dik). Ik heb ze laten praten, ik weet wel beter en ben in drie maanden tijd maar liefst 17,5 kilo afgevallen! Mijn kledingmaat is van maat 48/50 naar maat 44 gegaan. Heerlijk!!!

Inmiddels ben ik het programma aan het afbouwen. Dat is weer een andere uitdaging, maar mijn gewicht blijft stabiel. Mijn coach stimuleert me om weer lekker te variëren met ‘gewone’ producten. Ik geniet er nu meer van dan vroeger. Ik ben dolblij met mijn ‘min 17,5 kilo’, mijn maagklachten zijn verdwenen. Ik voel me veel fitter en vrolijker, het heeft mijn leven echt veranderd.

Wil je vermageren, ik zou zeggen: aarzel niet te lang en start gewoon met PowerSlim!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer