Pascal Van Den Meerssche, 46 Jaar uit Affligem

"Met PowerSlim heb ik mijn gewicht terug onder controle!*"

PowerSlimmer van de maand juni 2017

Via mijn moeder heb ik mijn coach Els Van Den Borre in Roosdaal leren kennen. Zo ben ik in aanraking gekomen met de producten van PowerSlim. Mijn gesprek met Els heeft me overtuigd en ik ben dan ook meteen van start gegaan met het PowerSlim afslankprogramma.

Met het proberen van verschillende diëten, waaronder een proteïnedieet, en twee maagverkleiningen kreeg ik mijn gewicht nog steeds niet onder controle. Maar nu dat ik met PowerSlim bezig ben, heb ik tot nu toe alles terug onder controle!

Ik zit nu in mijn laatste fase. Ik heb opnieuw geleerd hoe het is om gezond te eten. Op 7 maanden tijd ben ik 29 kilo afgevallen, zonder hongergevoel. De PowerSlim tussendoortjes namen mijn zin in zoetigheden en vettigheden weg.

Ik heb intussen minder pijn in mijn rug en mijn bekken en ik heb veel meer energie dan 7 maanden geleden. Ik ben mijn coach Els dan ook heel dankbaar voor de goede raad en steun de voorbije maanden.

Uiteraard is de grote uitdaging dit gewicht te blijven behouden. Ik ben ervan overtuigd dat mij dit gaat lukken met de begeleiding en opvolging van Els in deze laatste fase! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer