Pascal Van Den Meerssche 47 Jaar uit Affligem

Met PowerSlim heb ik mijn gewicht terug onder controle!*

PowerSlimmer van de maand juni 2017

Via mijn moeder heb ik mijn coach Els Van Den Borre in Roosdaal leren kennen. Zo ben ik in aanraking gekomen met de producten van PowerSlim. Mijn gesprek met Els heeft me overtuigd en ik ben dan ook meteen van start gegaan met het PowerSlim afslankprogramma.

Met het proberen van verschillende diëten, waaronder een proteïnedieet, en twee maagverkleiningen kreeg ik mijn gewicht nog steeds niet onder controle. Maar nu dat ik met PowerSlim bezig ben, heb ik tot nu toe alles terug onder controle!

Ik zit nu in mijn laatste fase. Ik heb opnieuw geleerd hoe het is om gezond te eten. Op 7 maanden tijd ben ik 29 kilo afgevallen, zonder hongergevoel. De PowerSlim tussendoortjes namen mijn zin in zoetigheden en vettigheden weg.

Ik heb intussen minder pijn in mijn rug en mijn bekken en ik heb veel meer energie dan 7 maanden geleden. Ik ben mijn coach Els dan ook heel dankbaar voor de goede raad en steun de voorbije maanden.

Uiteraard is de grote uitdaging dit gewicht te blijven behouden. Ik ben ervan overtuigd dat mij dit gaat lukken met de begeleiding en opvolging van Els in deze laatste fase! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 52 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer