Sylvia Wittoeck , 33 Jaar uit Brugge

"Met ups en downs ben ik 14 kilo vermagerd!*"

Ik besloot te starten met het PowerSlim programma omdat de 80 net iets te dicht in de buurt kwam. Ik wilde onder geen beding die 8 op mijn weegschaal zien!

Ik koos voor PowerSlim omdat ik al eerder een koolhydraatarm en eiwitrijk eetptaroon had uitgeprobeerd maar dan zonder begeleiding. De begeleiding van een coach was juist waarnaar ik op zoek was. Bij mij in de buurt zit Bodylifestyle, waar ik het PowerSlim programma kan volgen én de nodige begeleiding krijg.

Met ups en downs ben ik uiteindelijk 14 kilo kwijt geraakt! Elke week 1 kg minder op de weegschaal motiveerde me telkens om verder te gaan. Bovendien waren de producten van PowerSlim lekker en gevarieerd zodat ik de producten voldoende kon afwisselen.

Hierdoor voel ik me vandaag terug energieker, enthousiaster én heb ik terug heel wat meer zelfvertrouwen. Vanuit mijn omgeving krijg ik nog geregeld complimenten op mijn prestatie :)

Ilse
Coach van Sylvia

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer