Kim, 38 Jaar uit Kortenberg

"Mijn bikini foto mag nu gezien worden*"

Mijn naam is Kim Remy. De zomer; stralende zon, aangename temperaturen en geen weer om een lange broek te dragen. Tijd om die short uit de kast te halen. Helaas een probleem, de short ging moeizaam over mijn heupen. En het shortje dicht krijgen, daar was helemaal geen sprake van. Op naar de winkel om een nieuwe short te kopen, een maat groter…

De vakantie kwam ook steeds dichterbij, even nog die bikini passen. Oeps, deze zat mij nu ook al te strak. Dus ook de aankoop van een nieuwe bikini, een maat groter, was een feit.

Na de vakantie zette ik de foto’s op mijn computer. ‘Oh nee! Hoe zie ik er uit?!?’ Ben ik werkelijk zó verdikt?

Pas in september had ik de moed gevonden om op de weegschaal te gaan staan. 77,7 kg!! Dit was mijn gewicht tijdens mijn 2 zwangerschappen en ik ben nu niet eens zwanger.

Ik stuurde een email naar mijn PowerSlim coach Christel van BodyBò en de eerste afspraak voor de PowerPlate stond gepland. Mijn streefdoel was eind december 6 kilo lichter te zijn door zelf op mijn voeding te letten en door de PowerPlate trainingen.

Ik ontdekte al snel dat gewicht verliezen op eigen houtje allesbehalve makkelijk was. De kast met koekjes, snoepjes en chips bleven een verleiding. Dus het verliezen van kilo’s ging tergend langzaam. Eind december had ik dus niet mijn streefdoel behaald. Ik voelde mijn lichaam wel strakker worden door de PowerPlate trainingen.

In januari vroeg ik Christel om hulp. Om gewicht te verliezen had ik toch echt persoonlijke begeleiding nodig. Christel legde het PowerSlim afslankprogramma uit aan de hand van een uitgebreid starterspakket. Ik begon vol goede moed. In het begin had ik fase 1 wel wat onderschat. Honger had ik! Of eigenlijk had ik meer zin om de kast met koekjes, chips en snoep leeg te eten. Tegen het einde van de week dacht ik “vergeet het maar, ik zet straks het weekend in met een grote zak chips”, maar eerst mijn meting bij BodyBò. De resultaten waren positief en met extra aanmoediging van Christel, ging ik weer met volle moed het weekend in, zonder zak chips!

Best wel gek dat ik soms zin had in zoetigheid terwijl PowerSlim meer dan voldoende alternatieven biedt (repen, nootjes, koekjes, chips). Ik had zo nu en dan toch moeilijke momenten, maar mijn coach motiveerde mij telkens om weer door te gaan. Ik zag mijn gewicht door het PowerSlim afslankprogramma dalen met maar liefst 17 kilo.

In fase 2 mocht ik geleidelijk aan overschakelen op gewone voedingsproducten zoals fruit, kefir en brood. Dit in samenspraak met Christel. Want na mijn gewichtsverlies is het nu de bedoeling om op gewicht te blijven, en dat lukt aardig!

Ik ben trots op wat ik samen met Christel bereikt heb! Ik ben enorm dankbaar voor de steun die ik van mijn gezin en mijn coach heb gekregen. 60 kilo geeft mijn weegschaal nu aan en ook mijn kleerkast is aan vernieuwing toe. Dit heb ik allemaal te danken aan het PowerSlim afslankprogramma. Ik voel me echt goed in mijn vel. De eerste foto in bikini is ook een feit en ik mag toch wel zeggen dat die gezien mag worden :)

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer