Connie Vandevannet, 44 Jaar uit Bellem

"Mijn coach begeleidde en stimuleerde me iedere week!*"

PowerSlimmer van de maand juli 2018

Ik voelde me al een tijdje te dik, waardoor ik niet meer goed in mijn vel zat. Ik had nergens nog zin in, voelde me futloos en bijna depressief. Ik deed mijn werk en huishouden nog maar alleen omdat ik niet anders kon, niets kon me nog schelen. Ook de ruzie met mijn broers en zus speelde daar een grote rol in waardoor ik me heb laten gaan.

Als ik nieuwe kledij nodig had, moest ik altijd bij de grote maten gaan kijken omdat ik mijn rondingen wilde verbergen en dan heb je precies een tent aan. Ik had al een paar keer op mijn eentje geprobeerd om af te vallen door minder te eten, maar zonder succes. Dan besloot ik maar om dik te blijven, iedereen moest me maar nemen zoals ik was. Tot ik op den duur lichamelijke klachten (kniepijn, rugpijn) begon te krijgen. Ik dacht toen aan mijn moeder die ook zwaarlijvig en ook nog eens hartpatiënt was, die op 63 jarige leeftijd van ons is heengegaan. Ik wil graag wat langer leven. Dit was de ommekeer in mijn leven. Ik besloot dat er iets moest gebeuren.

Toen ik van mensen uit mijn omgeving en kennissenkring hoorde dat ze het PowerSlim programma volgden en ik zag hoeveel zij waren afgevallen en er zoveel beter uitzagen, wou ik dat ook proberen. Ik heb toen eens de PowerSlim website bezocht en onmiddellijk een afspraak gemaakt met een PowerSlim coach bij mij in de buurt, Ruth van Slanker Zo!

Het eerste contact met mijn coach Ruth was super goed meegevallen. Ik heb het starterspakket gekocht en de volgende dag ben ik begonnen. De eerste week was ik 2,7 kg afgevallen, wat me stimuleerde om door te zetten. Na één maand was ik al meer dan 6 kg afgevallen, daarna haalde ik een gemiddelde van 1 kg per week. Week na week voelde ik me beter en beter, ik ben nu bijna 27 kg afgevallen op 7,5 maand. Ik voel me als herboren!

Ik straal, ik voel mij terug fit en heb terug zin om van alles te doen. Ik ga nu ook graag shoppen, wat wil je als je van maat 48/50 naar maatje 40 gaat. Hoe fijn is dat !!!! Ik wil PowerSlim bedanken voor dit geweldige dieet, en zeker niet te vergeten mijn topcoach Ruth die me week na week begeleidde en stimuleerde!!

Aan iedereen die ook iets aan zijn overgewicht wil doen of gezonder wil gaan leven, niet twijfelen: DOEN! PowerSlim is top!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer