Marisca van Lent, 48 Jaar

"Mijn coach helpt me ook om mijn streefgewicht te behouden*"

Na mijn vakantie was de maat vol: ik voelde mij niet prettig in mijn vel en al helemaal niet meer in mijn bikini.

Op Facebook kwam ik steeds de prachtige resultaten tegen van mensen die het PowerSlim programma hadden gevolgd. Daarom besloot ik dan ook direct na mijn vakantie een afspraak te maken bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Na een goede uitleg wat het PowerSlim programma inhield ben ik gelijk de volgende dag gestart.

Heel fijn aan dit programma is dat je, samen met je gezin, gewoon lekker en gezond kunt ontbijten, lunchen en dineren. PowerSlim heeft veel keuze in haar assortiment en met behulp van het PowerSlim kookboek zette ik heerlijke gerechten op tafel.

Door deze drie gezonde hoofdmaaltijden en drie lekkere tussendoortje had ik altijd een verzadigd gevoel.

Het wekelijkse weegmoment bij mijn coach was mijn stok achter de deur. Maar het was ook altijd gezellig, ik zag mezelf steeds weer een stapje dichter bij mijn doel komen.

Deze warme zomer voelde ik me zelfverzekerd in mijn bikini. Mijn aangepaste eetpatroon (minder suikers) heeft nog een bijkomend voordeel opgeleverd: mijn eczeem is verdwenen.

Ook mijn kledingkast heeft een metamorfose ondergaan: te grote kleding heb ik weggedaan en ik heb nieuwe kleding in twee maten kleiner aangeschaft. Alles staat me leuker, dat maakt het winkelen wel heel plezierig.

Zelfs nu ik mijn streefgewicht behaald heb, blijf ik gebruik maken van de begeleiding van mijn coach om mijn streefgewicht te behouden.

De PowerSlim Balance lijn helpt mij daarbij – ik geniet van iedere dag!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer