Tina Buntsma 59 Jaar

Mijn coach leerde me hoe ik verantwoord lekker uit eten kan gaan!*

Al jaren strijd ik met mijn kilo’s en al jaren verlies ik… In december 2017 zag ik een reclame van PowerSlim op de televisie en ben ik gaan zoeken op het internet. Daar zag ik dat het niet alleen maar om shakes gaat maar dat er ontzettend veel producten zijn die je mag en kan gebruiken.

Tot mijn grote verbazing zag ik, als een echte snoepkont, dat er heel veel lekkere producten op de lijst stonden. Dit maakte de stap om op zoek te gaan naar een coach in mijn omgeving zeer makkelijk.

Ik kwam terecht bij een PowerSlim coach begin januari. Een enthousiaste coach die de tijd nam om het verhaal te vertellen en mij ook de ruimte gaf om te vertellen waarom ik nodig weer moest afvallen. De weegschaal gaf aan dat ik 83,8 kilo woog en alle waarden die daarbij horen waren niet best. Ik riep nog dat ik in de maand januari wel 6 etentjes had en dat het misschien handiger was om dan daarna maar te beginnen. Mijn coach zei direct dat etentjes goed kunnen, zolang je maar weg blijft van de koolhydraten. Ik kreeg ook meteen tips en trucs mee om hiermee om te gaan. Dat was voor mij een mooie start bij mijn coach en PowerSlim.

De eerste weken vlogen de kilo’s eraf en het was mooi om te zien dat mijn vetpercentage ook hard naar beneden ging… en dat de andere waarden mooi en positief werden. Ik voelde mij met de week lekkerder in mijn vel zitten. Ik ben veel gaan wandelen, niet eens intensief gaan sporten, en ik voel me super fit nu.

Ondertussen ben ik ruim 13 kilo kwijt en dat ging met het grootste gemak. Ik ben zelfs gezond gaan koken en ik kan gerust zeggen dat ik dat in mijn leven (en ik ben toch al over de 50) niet veel gedaan heb. Ik vind het zelfs nu erg leuk om iets te maken uit het PowerSlim kookboek of een recept van de PowerSlim website… het moet niet gekker worden!

Nu zit ik al in de balansfase en gaat het vermageren nog steeds geleidelijk. Ik geniet van de producten die PowerSlim heeft. Ik krijg zeer veel positieve reacties van familie, vrienden en collega’s en uiteraard zeg ik dan dat ik dat aan een goede coach en aan PowerSlim te danken heb!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 52 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer