Judith du Pree, 45 Jaar

"Mijn coach nam alle tijd voor me en ‘pushte’ niet*"

Na mijn zomervakantie in 2019 ging bij mij de knop om. Ik was weer kilo’s aangekomen en besloot dat er iets moest gebeuren, of eigenlijk meer: dat ik iets moest veranderen. Ik was snel buiten adem, warm weer irriteerde me en ik had zelfs moeite met de kleinste dingetjes. Ik was in een vicieuze cirkel beland en daar moest ik toch echt zelf uitkomen.

Ik ging me oriënteren op internet en kwam bij PowerSlim terecht. Ik had al zoveel geprobeerd. Ik wilde nu niet gaan voor ‘het snelle succes’, maar voor een compleet nieuwe leefstijl die ik mijn leven lang kan volhouden. Geen shakes, maar gezonde en smakelijke maaltijden en verantwoorde tussendoortjes. Omdat ik me realiseerde dat ik een flink traject te gaan had, sprak ook de begeleiding van een coach me aan.

Het kennismakingsgesprek verliep heel plezierig. Mijn coach nam alle tijd voor me en ‘pushte’ niet. Het programma sprak me zo aan dat ik direct besloot er voor te gaan, en daar heb ik geen moment spijt van gehad.

De producten zijn heerlijk, de recepten simpel en smakelijk. Ik heb een glutenallergie, dus ik moet echt voorzichtig zijn met wat ik eet. Gelukkig heeft PowerSlim redelijk wat glutenvrije producten in het assortiment. Het aantal glutenvrije producten is het afgelopen half jaar flink toegenomen. Mijn favorieten zijn de muesli pure chocolade kokos en de frambozencake.

In totaal ben ik 40 kilo afgevallen. Dat is natuurlijk heerlijk. Ik heb veel meer energie en kan weer leuke kleding kopen. Ik geniet van iedere dag – ook van warme dagen. De begeleiding van mijn coach was heel belangrijk voor me. De sfeer tijdens de gesprekken was open en vriendelijk. Vaak had ze praktische tips voor me en ze heeft me natuurlijk ook wel eens door een moeilijk moment ‘heen gesleept’. Voorlopig blijf ik mijn coach één keer per maand bezoeken, want ik ben reuze zuinig op mijn ‘-40 kilo’.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 42 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer