Gaby van Meerwijk-Hofland, 59 Jaar

"Mijn coach vormde echt een stok achter de deur!*"

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Gaby van Meerwijk, 58 jaar, getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen van 33, 31 en 27.

Bijna 15 jaar geleden overleefde ik een hartstilstand. Het kostte me veel tijd daarvan te herstellen. Uiteindelijk heb ik de draad weten op te pakken en ben ik weer gaan werken.
Door ritmestoornissen ging ik me de afgelopen 2 jaar steeds slechter voelen. Ik was erg moe en mijn conditie ging achteruit. Hierdoor kreeg ik meer medicijnen met een hogere dosering. Ik kwam bijna niet voorruit, duizelingen en aldoor het gevoel dat er aan de handrem getrokken werd. Doordat bewegen steeds moeizamer ging en ik medicijnen moest slikken om mijn hart rustig te houden, ben ik bijgekomen.

Begin dit jaar ben ik geopereerd en dat was een goede zet, ik voelde me al snel opknappen.
In juni gingen mijn man en ik op vakantie. Bij thuiskomst schrok ik van mijn postuur, dit moest worden aangepakt en wel meteen! Ik maakte een afspraak met een PowerSlim coach bij mij in de buurt en besloot er voor te gaan.

Ze legde me het programma duidelijk uit en elke week wegen was zeker stok achter de deur!
Het PowerSlim programma viel me reuze mee. Ik zag op tegen "gedoe" met afwegen van ingrediënten en het klaarmaken van speciale maaltijden, maar het ging erg makkelijk en zelfs gezinsleden konden meegenieten van de heerlijke recepten. Er zijn veel variatiemogelijkheden en handige keuzes voor producten om mee te nemen naar het werk. Ik ben nu 3 maanden bezig en ben al bijna 13 kilo kwijt.

Een prachtig resultaat en ook erg leuk: de reacties en complimenten die ik krijg!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer