Nicole Hermans, 32 Jaar

"Mijn coach wist me te motiveren om door te zetten!*"

Na de nodige overgebleven zwangerschapskilo’s vond ik zelf niet de weg om te vermageren. Na het volgen van verschillende diëten om de kilo’s kwijt te raken viel ik telkens terug in mijn oude patroon: eten.

Uiteindelijk heb ik de stap genomen om te kiezen voor mezelf! Ik maakte een afspraak met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik vond het spannend, maar ik was vastberaden: Het roer moest om!

In april heb ik een afspraak gemaakt met mijn coach. Het gesprek alleen al gaf mij energie en het gevoel dat mij dit ging lukken.

Het voordeel van het PowerSlim programma is dat je geen vreemde dingen in huis hoeft te halen en het gezin dus “gewoon” mee kon eten. In het boek staan heerlijke recepten en de producten zijn allemaal erg lekker, geen straf dus!!

Ik heb tussendoor nooit honger gehad, dit kan ook bijna niet omdat je om de 2 à 2,5 uur iets kan eten.

Ik ben nu zes maanden verder en maar liefst 27,5 kg lichter. Buiten het gewichtsverlies zit ik een stuk beter in mijn vel en heb ik veel meer energie dan voorheen. Het is heerlijk om weer in gewone winkels te kunnen shoppen en er zelfs achter te komen dat je een te grote maat mee hebt genomen naar de paskamer.

Ik ben erg blij met de persoonlijke begeleiding van mijn coach! De keren dat ik het even niet meer zag zitten of mijn meting niet was zoals ik verwachtte, wist ze me weer te motiveren om door te gaan en de metingen in perspectief te zien!

Het koolhydraatarme eetpatroon bevalt me zo goed dat ik het gewoon blijf volgen!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer