Linda van Heist, 41 Jaar

"Mijn eyeopener: het kan ook gezellig zijn zonder wijn en chips*"

Ik was al een tijd niet tevreden over mijn lijf en mijn gewicht. Kleding zat niet lekker meer, ik was constant moe en wilde meer energie. Ik wilde mijzelf fijner voelen, zodat ik ook weer zin had om meer te ondernemen en bijvoorbeeld spelletjes met mijn kinderen te doen. 

Tijdens mijn zwangerschappen had ik zwangerschapsdiabetes en moest ik om die reden ook koolhydraatarm eten. Toen ben ik  een PowerSlim coach bij mij in de buurt gaan volgen, met name voor de recepten. Op die pagina zag ik een aantal mensen die ik van gezicht ken uit de buurt. Ook ken ik een aantal mensen persoonlijk die het PowerSlim programma bij haar hebben gevolgd. Daardoor wist ik dat zij daadwerkelijk resultaat hadden geboekt. Eén van die personen sprak ik wat uitgebreider. Met name de wekelijkse begeleiding van een coach heeft mij over de streep getrokken.

Ik was eigenlijk totaal niet gemotiveerd. Ik vind de producten eerlijk gezegd ook wel behoorlijk prijzig. Ik was bang dat ik uiteindelijk spijt zou krijgen, omdat het vermageren me niet zou lukken maar het mij wel veel geld zou kosten. Toch besloot ik het te proberen. Na het resultaat van de eerste week was ik echter zeer gemotiveerd en dat is eigenlijk al die tijd zo gebleven.

Wat het afvallen me heeft opgeleverd is dat ik nu zo goed in mijn vel zit, mij fitter voel en veel energieker. Ik krijg veel complimenten, ik heb ook veel meer het gevoel dat ik gezien mag worden.  

De uitdaging was er vooral vooraf. Ik zag op tegen het "niets mogen" en altijd maar hetzelfde moeten eten. Al snel werd duidelijk dat dat helemaal niet aan de orde is. Er zijn zo veel PowerSlim producten dat er volop gevarieerd en afgewisseld kan worden. Vooral ook dat er zoete en hartige snacks zijn en zoet broodbeleg etc. is dan erg prettig.

Mijn eyeopener: Het kan ook gezellig zijn zonder wijn en chips ;-). 

Als tip zou ik willen meegeven: Zie het niet als dieet, maar een manier om je voedingspatroon aan te passen en te leren om gezonde keuzes te maken, waarbij je ook echt af en toe wel de minder gezonde variant mag kiezen.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer