Ruth Staal, 24 Jaar

"Mijn familie en vriend zijn super trots op me!*"

Vorig jaar augustus ben ik gestart met het PowerSlim programma bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Mijn familie adviseerde dat het verstandig zou zijn om wat aan mijn gewicht te gaan doen, aangezien ik geleidelijk aan best veel was aangekomen. Ik ben gaan samenwonen en was niet zo bewust bezig met wat ik at.

Dit jaar in juni ga ik trouwen en mijn doel is dan ook dat ik mooi slank in mijn trouwjurk zou passen.

Ik was eigenlijk heel sceptisch, ik had namelijk al vaker meerdere diëten geprobeerd. Maar in mijn omgeving zag ik verschillende mensen die met PowerSlim wel hun doel hadden weten te bereiken. Ik dacht toen: als zij dat kunnen, kan ik het ook!

Op het begin vond ik het wel wat lastig. Ik ging ervan uit dat ik heel anders moest gaan eten en andere boodschappen moest gaan doen. Maar toen ik eenmaal begonnen was ging het eigenlijk allemaal vanzelf. De weekenden vond en vind ik het lastigst. Door de week heb ik meer structuur in mijn eetpatroon. Ondanks die moeilijkere momenten gaat het prima. Tijdens de feestdagen in december heb ik gewoon genoten van lekker eten en pakte ik daarna de draad weer op.

Ik heb de begeleiding van mijn coach als zeer prettig ervaren. Onze wekelijkse afspraak was voor mij echt een de stok achter de deur. En als het eens wat minder ging dacht mij coach met me mee en gingen we er dieper op in, wat de oorzaak hiervan kon zijn en hoe we dat anders konden gaan doen.

Met het PowerSlim programma heb ik geleerd dat gezond eten echt lekker is!

Ik wilde zo’n 20 tot 25 kilo vermageren en dat is al bijna gelukt. Hiervoor droeg ik vaak wat wijdere kleding, maar nu kan ik weer leuke kleedjes aan. Ik voel me veel zelfverzekerder en krijg regelmatig complimenten uit mijn omgeving. Mijn familie en vriend zijn supertrots op me! En ik ben erg blij met het resultaat en pas mooi slank in mijn bruidsjurk!

Meer testimonials van PowerSlimmers
Sylvia Wittoeck , 33 jaar uit Brugge "Met ups en downs ben ik 14 kilo vermagerd!*"

Met ups en downs ben ik uiteindelijk 14 kilo kwijt geraakt! Elke week 1 kg minder op de weegschaal motiveerde me telkens om verder te gaan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer