Carin Brok, 52 Jaar

"Mijn goede voornemen: lekker in balans blijven!*"

Na de zomervakantie van 2018 had ik het helemaal gehad – met het warme weer, met de barbecues en tuinfeestjes, met worstelen in badkleding, maar vooral met mezelf.

Telkens iets teveel eten en dagelijks snoepen tekende zich af op mijn figuur. Ik vond mijn buik te dik en mijn kleding zat niet lekker of stond niet leuk.

Op Facebook had ik een mooie voor en na foto gezien van iemand uit mijn dorp. Zij was goed vermagerd met PowerSlim en ik besloot om ook eens een kennismakingsgesprek aan te vragen bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Eerder had ik wel eens een dieet gedaan, maar dat had weinig effect. Toen ik over het PowerSlim programma hoorde (3x per dag een gezonde en smakelijke maaltijd en 3x per dag een lekker tussendoortje) was ik wel even sceptisch: zou dat wel werken?

Maar dat afwachtende gevoel was al snel verdwenen: ik vermagerde gemiddeld een kilo in de week. Ik wilde graag 10 kilo afvallen en dat is me vorig jaar gelukt. Ik ben nu al ruim een maand op mijn streefgewicht.

De decembermaand is me alles meegevallen. Om te beginnen kreeg ik van mijn PowerSlim coach met Sinterklaas en Kerst een lekker, koolhydraatarm geschenkje en een magazine met leuke artikelen, tips en recepten cadeau. Verder had ik natuurlijk in de periode van september tot en met november geleerd om verstandige keuzes te maken. Zo heb ik tijdens de feestdagen heerlijk kunnen genieten – en is mijn gewicht stabiel gebleven.

De producten van PowerSlim Balance heb ik inmiddels ook omarmd. Ik vind PowerSlim dé ideale manier om af te vallen en op gewicht te blijven.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer