Christine van de Geuchte, 54 Jaar uit Oosteeklo

"Mijn grote doel was mezelf bewonderen in maatje 38!*"

PowerSlimmer van de maand augustus 2018

Zelf ondernam ik al verschillende pogingen om af te slanken, maar deze mislukten altijd. Toen mijn collega me over PowerSlim vertelde, werd ik nieuwsgierig en dus maakte ik een afspraak met een PowerSlim coach. Ik was enthousiast en het was voor mij een uitdaging om er aan te beginnen.

Door de coaching van Ruth, mijn coach van PowerSlim center Slanker Zo! in Eeklo en de steun van mijn echtgenoot kon ik dit dieet heel goed volhouden. Het hielp ook dat het eten, zoals de heerlijke soorten repen, brood, crackers, pasta, muesli etc., echt heel lekker was.

Mijn grote doel was mezelf bewonderen in maatje 38 en het is me gelukt op 6 maanden tijd! Door af te vallen en meer te bewegen voel ik me zelfbewuster en stabieler.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer