Linda Goudriaan, 45 Jaar

"Mijn jurkjes staan veel leuker!*"

Hoi, Ik ben Linda, ik ben 42 jaar en heb samen met mijn man 2 kinderen, een zoon van 12 en een dochter van bijna 11. Als kind en als tiener was ik altijd keurig op gewicht. Na mijn zwangerschap veranderde dit wel een beetje, maar een noodzakelijk medicijngebruik (naar aanleiding van een depressie) was de druppel waardoor ik vele kilo’s aan kwam.

Na de kerstvakantie van 2016/2017 was ik het helemaal zat. Ik kon mijn wintersportkleding bijna niet meer aan en ik voelde me niet meer mezelf. Veel te zwaar vond ik mezelf en ik keek niet graag meer in de spiegel.

Via advertenties in onze plaatselijke krant kwam ik in contact met een PowerSlim center bij mij in de buurt. Het intakegesprek was zo positief dat ik het aandurfde. Samen met mijn coach en de lekkere producten van PowerSlim besloot ik er vol voor te gaan.

Mijn leuke jurkjes staan zoveel mooier en het heeft zo weinig moeite gekost! Er zijn zoveel lekkere producten, dit maakt het gewoon leuk. Bij PowerSlim eet je niet alleen maar shakes en repen, maar ook croissants, zoutjes en chocolade.

Heel belangrijk voor mij is het juiste eetpatroon aanhouden: 3 maaltijden en 2 tussendoortjes waardoor ik geen snaaimomenten meer heb. En ja het werkt, nu 5 maanden later ben ik 14 kilo lichter en ik voel mij heerlijk. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer