Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Ann Ceurvels, 51 Jaar

"Mijn nieuwe gewoonten bevallen me goed!*"

In de media wordt niet altijd een realistisch schoonheidsideaal nagestreefd en als actrice word ik daar wel eens mee geconfronteerd. Persoonlijk streef ik enkel een gezond lichaam na. Ik at zeker niet echt ongezond en ik oké, was minder slank dan ik ooit was, maar zo gaat dat als je enkele jaartjes ouder wordt en kinderen krijgt, tenminste dat dacht ik.

In het voorjaar stelde mijn huisarts echter een te hoog cholesterol vast. Hij wees me op de gevaren en vertelde me dat, ondanks een erfelijke factor, voeding en gewicht erg belangrijk zijn. Gezien de link tussen gewicht en voeding enerzijds en cholesterolproblemen anderzijds, raadde hij me aan een afslankprogramma te volgen wat zich richt op het verminderen van de koolhydraatinname en het verhogen van de eiwitinname. Hierdoor zouden mijn vetreserves worden opgebrand en mijn spiermassa behouden blijven.

Ik belde Wendy Versweyvelt, een kennis van me. Zij is diëtiste en bevestigde het advies van mijn arts. Na een intakegesprek en een check van mijn voedingsgewoonten startte ik met het Power Slim afslankprogramma. Het programma verliep in drie fasen. Hoewel fase 1 moeilijk leek, bleek het goed mee te vallen in praktijk. Lekkere en makkelijke gerechten in een goede regelmaat zorgden ervoor dat ik geen honger had. Bovendien verloor ik zo mijn minder goede gewoonten. Dat Tim (mijn partner) me steunde en later zelf ook het PowerSlim programma ging volgen, maakte het extra leuk.

In de volgende fasen van het PowerSlim afslankprogramma leerde ik, onder begeleiding van voedingscoach Wendy, stap voor stap hoe ik mijn gewicht binnen gezonde grenzen kan houden en toch lekker kan eten. En vooral wat de beste voeding is om mijn cholesterol op een goed peil te houden.

Ik ben best trots op mijn resultaat! Hoewel ik niet wakker lig van het schoonheidsideaal en dat dus geen drijfveer was om te starten, moet ik bekennen dat dit nieuwe gewicht me prima bevalt. Ik eet en leef nu anders en mijn nieuwe gewoonten bevallen me goed.

Ann Ceurvels, Vlaamse actrice en schrijfster, is o.a. bekend van de succesvolle politieserie Aspe. Ann is onder begeleiding van voedingscoach Wendy meerdere kilo’s afgevallen en zit weer terug lekker in haar vel. Binnenkort is Ann weer te zien in het nieuwe seizoen van Aspe op VTM en in Deadline 25-5.


Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer