Virginie, 41 Jaar

"Mijn strijd naar een gezonder leven*"

Mijn naam is Virginie en ik ben nooit slank geweest. 

Als kind ben ik altijd wat aan de mollige kant geweest. Nooit echt té dik, maar toch. En dan kwamen de jaartjes erbij en de kilo’s gingen mee. Ik hoefde maar te kijken naar eten of de kilo’s kwamen er aan. Uiteraard hield ik mezelf voor de gek, want alles wat gaat door het mondje, bleef plakken aan het kontje. Snoepen is nooit mijn probleem geweest, maar vooral eten, véél eten.

Uiteindelijk is zo’n gevoel een gevoel wat je leven kan bepalen. Je trekt een masker op (want ‘dikke’ mensen zijn gezellige mensen) maar dan kom je ‘s avonds thuis en krimpt je hart ineen als je voor de spiegel staat, of als je iets aan moet voor een feestje en weeral niets vindt waar je je goed in voelt.

Mijzelf laten fotograferen? De trucs kende ik allemaal! Handen voor de buik, een beetje gedraaid staan, jas losjes open, losse kleding, een beetje vooroverleunend, achter iemand staan, noem maar op. Alles om er iets of wat deftig op te staan zonder die extra ‘bobbels’ in beeld te brengen. Lang leve de digitale camera’s waar we onmiddellijk konden wegsmijten wat ons niet aanstond, zonder dat ooit iemand het zou zien. Maar alweer, wie hield ik voor de gek?

Mijn weegschaal lachte al lang niet meer naar me, maar nog steeds kon ik mijn klik niet krijgen. Totdat ik een beslissing maakte. Ik vroeg aan mijn liefje om eens een voor-achter-zij-foto te maken (in m’n ondergoed). Wat ik toen zag, tjah. Ik kan alleen maar zeggen : SLIK en daar kwam die KLIK!

Ik had de PowerSlim Coach al gezien (staat pal naast een zaak waar ik regelmatig ging eten) maar kende PowerSlim nog niet echt. Even een snelle blik op de website en met een klein hartje verstuurde ik een mail. Niet lang erna kreeg ik telefoon en maakte kennis met mijn coach. Ze vertelde me dat ik vrijblijvend eens kon komen praten over hoe ik het zag om verandering in mijn voeding en leven te brengen. We maakten een afspraak, maar eerst ging ik nog op reis. Naar Italië, ai ai ai pasta, pasta, pastaaaaaa.

Na mijn reis, waar ik nog eventjes niet heb gedacht aan de strijd die komen ging, ontmoette ik mijn coach voor het eerst. Het was een heel open gesprek en uiteraard heel emotioneel voor mij. Ze legde heel geduldig en nauwkeurig het programma uit en deed een meting. Die meting gaf mij écht de finale klik! Het ging mij niet meer alleen om de buitenkant, maar mijn binnenkant was ook niet zo gezond. En dàt was iets wat niet mocht escaleren! We (binnen- én buitenkant) gingen ervoor!

Eerst een kleine detox-kuur en dan begon ik met het PowerSlim starterspakket. Ik zal heel eerlijk zijn, shakes en puddinkjes, dat is écht mijn ding niet! Even heb ik gedacht ‘waar ben ik nu mee begonnen?’. Maar eenmaal ik me daardoor had geworsteld en de structuur van 6 eetmomenten per dag eigen had gemaakt, was het allemaal heel goed te doen. Ik kocht alle dingen die ik wèl lekker vond, en dat zijn er heel wat. Had ik al gezegd dat PowerSlim pasta’s en rijst heeft?!. Het is zo leuk om op die manier af te slanken. Er zijn zoveel producten, er is zoveel variatie. En steeds komt er wel iets nieuws bij, wat je als klant ook wel duidelijk maakt dat ze blijven zoeken, blijven ontwikkelen. Ik vond dat heel positief!

Het eten, het is een aanpassing, maar je wordt het snel gewoon. En waar het op neerkomt is, je moet misschien wel veel laten, maar als je tijd steekt in je menu-opstelling, dan kan je heel gevarieerd en lekker eten. En in iedere fase komt er wel eens iets bij wat je een tijdje niet mocht eten, en dan is het écht feest! Dan geniet je zó hard van die smaak, de structuur. Je hebt op dat moment niet veel nodig om blij te zijn, je straalt gewoon. Weer mijn eerste stukje fruit bijvoorbeeld.

Uiteraard zal ik niet ontkennen dat ik een paar kleine dipjes heb gehad, het is ook een mentale strijd, maar daarom werk je ook met een coach. Ze gaf me echt de moed om niet op te geven, om te blijven doorgaan. Ze is een ongelooflijke stimulator. Ik deed er ook nog PowerPlate bij (2x in de week) en ik zag m’n lichaam zo veranderen. Mijn kleren werden me te groot en mijn broeken begonnen af te zakken. Maar mijn lichaam was ànders dan na al mijn vorige diëten. Ik kon écht het verschil zien, en niet alleen op m’n weegschaal, en de mensen rondom mij ook!

En wat ik nooit voor mogelijk achtte is er gekomen : mijn doelgewicht werd behaald. Ik heb zelfs mijn doel verlegd, omdat het gewoon zo super goed ging. Nu, mijn strijd is bijlange nog niet gedaan. De échte strijd begint nu! De echte strijd is mijn kilo’s behouden en zorgen dat het nooit meer wordt als vroeger. Mijn beloning is een kleerkast gevuld met nieuw gerief en al het oude vliegt de deur uit, dus mijn nieuwe kleding wordt mijn ‘barometer’. Ik eet beetje bij beetje weer ‘gewoon’, maar veel gezonder dan vroeger, en mijn PowerSlim-tussendoortjes behoud ik, want ze zijn gewoon lekker!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer