Connie de Ruiter, 30 Jaar

"Mijn succes gun ik iedereen!*"

Van de winter houd ik niet zo. Ik zie altijd een beetje op tegen donkere dagen en lage temperaturen. Om het ’s winters gezelliger te maken, haalde ik dan lekkere dingen in huis. ‘Voor als er visite komt’ – maar het kon gebeuren dat ik het allemaal zelf opsnoepte.

Vaak was ik moe en lusteloos. Toen ik dit aan mijn huisarts vertelde, gaf hij aan (eigenlijk wist ik dat ook wel) dat ik gewoon te zwaar was. Hij adviseerde me o.a. om te gaan vermageren. Hoe ik dat ging doen, dat liet hij aan mij over.

Een collega van me was mooi afgevallen met PowerSlim en was ook erg enthousiast over het programma. Ik besloot om ook eens een kennismakingsgesprek aan te gaan. In december 2017 had ik mijn eerste afspraak met een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Er ging een wereld voor me open: 3x per dag een gezonde maaltijd, 3x per dag een lekker tussendoortje en toch afvallen? Ik besloot de sprong in het diepe te wagen en ben gelijk begonnen!

Ik had een fantastische start: bij de eerstvolgende meting gaf de weegschaal al – 1,5 kg aan. Het was december en bijna kerst en wat heb ik van die tijd genoten. PowerSlim had een mooie brochure met heerlijke recepten en bruikbare tips. Ook kreeg ik een leuke kerstattentie: een mok met een heerlijke drank en lekkere koekjes.

Het kostte me geen moeite om het programma te volgen. Ik kon genoeg eten en volop variëren. Van week tot week voelde ik me beter – mijn energie nam toe en ik had zin in iedere nieuwe dag.

Inmiddels heb ik niet alleen mijn streefgewicht bereikt (ik ben maar liefst 15 kilo vermagerd), maar heb ik ook het programma afgebouwd. Ik ben blij met dit resultaat en deel het met alle plezier. Ik hoop dat ik door mijn enthousiasme ook anderen ertoe kan zetten om dit programma te gaan volgen, want mijn succes gun ik iedereen!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer