Nathalie Verbist, 28 Jaar uit Muizen

"Mijn tip: niet twijfelen maar gewoon doen!*"

Ik had al veel verschillende diëten geprobeerd, maar telkens lukte het me niet om mijn doel te bereiken. Daarom ben ik het gaan proberen onder persoonlijke begeleiding van een coach.

Het fijne aan het PowerSlim programma is dat alles heel duidelijk is uitgelegd en alle recepten gemakkelijk te maken. Ik heb geleerd dat ik op regelmatige basis moet eten. Tijdens het PowerSlim programma leer je om 6 keer op een dag te eten, je eet ongeveer om de 2,5 uur. Voorheen vergat ik het nog wel eens om te eten, nu niet meer.

Ik heb de persoonlijke begeleiding van een coach als heel fijn ervaren. Ik zou het iedereen aanraden. Vooral bij de stressvolle momenten heb ik heel veel gehad aan de hulp van mijn PowerSlim coach. Ik kon haar dan altijd een berichtje sturen.

Ik heb PowerSlim niet als zwaar ervaren. Mijn favoriete producten waren de chocolade of vanille wafels en het frambozencakeje.

In totaal ben ik 13,6 kilo vermagerd, in vier maanden tijd. Ik heb echt een nieuwe levensstijl aangeleerd. Ik voel me veel beter nu en zit lekkerder in mijn vel. Nu ga ik proberen om mijn doel te behouden!

Een tip die ik graag aan anderen zou willen meegeven is: niet twijfelen maar gewoon doen! Wat een ander ook zegt, je moet het voor jezelf doen.

Odile
Coach van Nathalie

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 42 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer