Angelique Bouwman, 51 Jaar

"Mijn zelfvertrouwen komt weer terug*"

Al vanaf dat ik 25 jaar ben stoei ik met mijn gewicht. Na de bevallingen van twee prachtige kinderen, die nu tieners zijn, en de overgang waar ik inmiddels in zit, zijn de kilo’s eraan gevlogen. Wat ik ook probeerde, ze gingen er niet van af. Ik gaf de moed op en ook mijn zelfvertrouwen was enorm gezakt.

Begin 2018 las ik over PowerSlim. Op dat moment was ik erg sceptisch: ‘Ja hoor, zeker weer zo’n programma wat niet werkt’. Toch liet ik me informeren en in mei 2018 startte ik bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Mijn coach was super! Naarmate de weken vorderden zag ik dat het werkte. De maaltijden zijn heerlijk en variërend. Drie maaltijden en drie tussendoortjes, ik had het gevoel alsof ik de hele dag aan het eten was. Daarnaast kreeg ik erg goede adviezen van mijn coach!

Intussen ben ik 14 kilo vermagerd! Mijn zelfvertrouwen komt terug en ik lach nu de hele dag door. Kleding die ik al 11 jaar in de kast had hangen, kan ik nu weer aan. Ik heb definitief afscheid genomen van maat 44 en draag nu enkel en alleen nog maar maat 38. Ik draag geen wijde kleedjes meer, maar mooie getailleerde kleding.

Ik voel me fitter, energieker, vrolijker, zelfverzekerd en voel mij mooier dan ooit te voren!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer