Janine Korver - Schipper, 50 Jaar

"Moeilijk? Nee, helemaal niet!*"

Mijn vriendin en ik zijn al jaren bezig om af te vallen. Maar niks werkte blijvend voor ons.

We gingen samen een dagje weg. Toen vertelde ze me over het PowerSlim programma, en dat dit wél werkte en niet moeilijk was. Ze was pas 8 weken bezig en al 10 kilo kwijt. Ze overtuigde me om ook een afspraak te maken met een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Ik heb een aantal turbulente jaren achter de rug, met het overlijden van mijn partner en alles waar je daarna mee te maken krijgt. Dat heeft een hele impact gehad op mijn lichamelijk naar ook mijn geestelijk gestel. De knop moest nu om en ik ben na het kennismakingsgesprek met mijn coach meteen begonnen, per 1 mei 2018.

Je moet er klaar voor zijn, anders gaat t niet lukken. Ik had als doel om 10 kilo kwijt te raken voor de zomervakantie, maar toen was er zelfs al 12 kilo af! In de vakantie ben ik gewoon doorgegaan.. En nu, één jaar later heb ik mijn streefgewicht bereikt. Ik ben meer dan 22 kilo vermagerd!

De laatste twee kilo vond ik het zwaarst, maar het is me gelukt! Ik ben trots op mezelf dat ik dit heb bereikt. Moeilijk? Nee absoluut niet. Het is gewoon volharden en volhouden. Iedereen kan het!

Ik krijg veel complimenten van mensen uit het dorp. Ze moeten soms twee keer kijken of ik het ben. Ja, ik ben het! Het voelt geweldig en ik ben super tevreden.

Ik heb altijd gezegd dat voordat ik 50 jaar word er beter uit wil zien en weer lekker in mijn vel wil zitten! Dat is, vind ik, gelukt!

En een goed voorbeeld doet goed volgen… Mijn dochter van 22 is nu ook bezig met het PowerSlim programma. Ik ben trots op haar, dat zij dit ook doet en dat ze het zo goed doet.

Ik voel me super en mag er (weer) zijn!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 37 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 58 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer