Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Elviera Steenbergen, 34 Jaar

"Na 14 jaar heb ik weer een gezond gewicht!*"

Hoi, Ik ben Elviera, ik ben 32 jaar en ik heb samen met mijn vriend 2 dochters van 6 en 2 jaar. Als kind en tiener heb ik altijd veel moeten fietsen, gevolg was dat ik toentertijd lekker kon eten zonder veel aan te komen. Toen ik op mijn 18e eenmaal mijn rijbewijs haalde en een auto kreeg ging het vrij snel de verkeerde kant op: de fiets raakte ik nog nauwelijks aan en mijn eetpatroon veranderde niet mee.

Het gevolg was dat ik veel kilo's aankwam die ik er niet zomaar meer af kreeg. Na een paar jaar kwam ik er weer achter dat fietsen toch wel leuk was, maar enkel met wat meer fietsen gingen mijn overtollige kilo's er helaas niet af. Twee zwangerschappen maakten dat ik 2 jaar geleden op mijn top zat wat betreft gewicht en ik voelde mij daar zo ongelukkig bij: dit was niet hoe ik wilde zijn. Na de laatste zwangerschap waarbij de eerste kilo's nog vrij makkelijk weg te werken waren, maar het toch ook weer stagneerde, besloot ik dat ik hulp nodig had. Die vond ik bij mijn PowerSlim coach. Onder begeleiding van haar ben ik met behulp van PowerSlim de strijd aan gegaan tegen de overtollige kilo's en met succes! In mei 2016 ben ik begonnen, 5 maanden later had ik weer een gezond gewicht en dat na 14 jaar!

Eindelijk herken ik mijzelf weer in de spiegel en op de foto gaan is geen issue meer. Kleding past mij natuurlijk beter en staat ook leuker. Ook ben ik zowel lichamelijk als geestelijk veel fitter geworden, een extraatje dat ik van te voren niet verwacht had.

Met PowerSlim ging ik 6 keer op een dag eten: 3x een volledige maaltijd en 3x een tussendoortje. Dat ik zo veel mocht eten vond ik in het begin best gek: ik moest toch afvallen? Maar aan de andere kant ook fijn: ik hoefde dus geen honger te lijden, want om de 2 à 3 uur eten is prima te doen.

Tijdens de strikte fase eet je 6 keer per dag een PowerSlim product. Er zijn ruim 120 soorten, heel gevarieerd dus en het leuke is: je mag zelf kiezen welke producten je neemt! Zo was het voor mij heel goed vol te houden. Ik nam wat ik lekker vond en als ik iets beu was, bestelde ik de keer daarop weer wat anders. Als ik moest werken of weg ging nam ik iets wat makkelijk mee te nemen was en thuis kon ik als ik wilde leuke recepten uitproberen die ook mijn gezin vaak verrassend lekker vond. Het lekkerste vind ik de Kokos Crunchy reep. Hij heeft iets weg van een Bounty, maar dan koolhydraatarm, met veel vezels en eiwitten. Heerlijk om zo toch van een lekkere reep te kunnen genieten!

PowerSlim is koolhydraatarm en eiwitrijk eten waardoor je in de strikte fase in Ketose komt en daardoor iedere week gewicht verliest. Ik had van te voren nog wel de houding: 'eerst zien en dan geloven', maar elke week tijdens mijn consult bij mijn coach gaf de weegschaal weer minder kilo's aan. Het werkt dus echt! Ik werd gewogen op een weegschaal die ook de verhoudingen tussen je vet, spieren en vocht weer geeft en ook dat vind ik heel fijn om te kunnen zien en analyseren met de coaches. Want wat gebeurt er tijdens het afvallen in mijn lichaam en waarom gaat het de ene week beter dan de andere week? Tijdens het wekelijkse consult kon ik die vragen allemaal kwijt en kreeg ik ook praktische tips om weer door te kunnen gaan.

Ik ben heel blij dat ik samen met mijn coaches mijn gezonde gewicht weer heb kunnen bereiken, want met hun enthousiasme en steun zijn de kilo's er letterlijk vanaf gevlogen! En de steun houdt niet op bij het bereiken van het doel, want ook nu ik in de stabilisatiefase zit kom ik nog iedere vier weken bij hen om ook zo nodig geholpen te worden dit gewicht te behouden. Dat geeft mij ook een fijn gevoel! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer