Paul Kurver, 53 Jaar

"Na één week voelde ik me al direct beter!*"

Als vrachtwagen chauffeur ben ik jarenlang van huis weg geweest. Ik at 3 à 4 keer per week in restaurants en ben daardoor veel te zwaar geworden. Ook ben ik al 14 jaar diabetes patiënt.

In oktober 2018 voelde ik me slecht en erg moe. Aan een vriendin vertelde ik dat ik me moe en niet lekker in mijn vel zat. Zij vertelde dat zij en haar man waren vermagerd met behulp van het PowerSlim programma en dat dit ook wel iets voor mij was.

Doordat ik een andere baan heb gekregen waarbij ik elke dag thuis ben, dacht dat ik dat nu maar eens moest proberen. Dus maakte ik een afspraak bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Mijn coach nam uitgebreid de tijd voor me en gaf me allerlei informatie. Ik besloot om het te gaan proberen!

Op 15 oktober 2018 ben ik begonnen. Ik ging me meteen beter voelen doordat ik de eerste week al 4,1 kg was afgevallen.

Met de producten van PowerSlim kon ik het goed vol houden, en inmiddels heb ik mijn doel weten te bereiken. Ik ben 21 kilo afgevallen en ben die vriendin en Joy natuurlijk dankbaar voor de hulp!

Veel mensen kunnen de verandering aan mijn lichaam goed zien! Ik kan anderen, die niet lekker in hun vel zitten en willen vermageren, dan ook aanraden om PowerSlim te gaan volgen.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer